google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Ai grijă cum ții ceașca de cafea sau de ceai. Testul care spune totul despre tine

Sunt 7 stiluri de a ține în mână ceașca sau cana. Alegele-l pe cel care te reprezintă și citește explicațiile, potrivit Girl Style.

Imagine

1. Cu toată mâna

Gestul denotă autoritate, ești ca o mână de fier într-o mănușă de catifea când vine vorba de a stabili obiective și de a le îndeplini. Dacă te surprinzi vreodată ținând cana așa (când în mod normal nu o faci), ar putea însemna că ești supărat sau te simți nervos în legătură cu ceva. 

2. O prindere delicată, în partea de sus a toartei

Ești foarte rațional și orientat spre detalii. Oamenii care își țin cănile astfel tind să fie, de asemenea, pluridisciplinali. Deoarece ești și un pic perfecționist, ești mereu concentrat să faci ceva. Dacă te surprinzi vreodată ținând cana așa (când în mod normal nu o faci), ar putea însemna că ești stresat.

3.  Prinzi cana cu întreaga mână

Ești sociabil și deschis și ai relații interpersonale excelente. Ești deschis la minte și poți accepta diferite opinii și puncte de vedere. Uneori, poți fi, de asemenea, ferm hotărât și hotărât. Dacă te surprinzi ținând cana așa, este un semn că ești complet în largul tău și te simți grozav în privința vieții!

4. Ții cana cu toate degetele pe toartă

Nu-ți este frică să-ți exprimi părerea! Ești cunoscut și pentru intelectul tău. Practicitatea și ingeniozitatea ta te împrumută să te adaptezi oricărei situații în care te poți afla. Formați relații interpersonale sănătoase și sunteți doar dovada de eliberare. Dacă te surprinzi ținând cana așa, înseamnă că ești mulțumit de cum merg lucrurile pentru tine.

5. Degetul mare sub mâner și apuci corpul cănii.

Ești foarte optimist, dar șu superficial. Ai tendința de a interpreta totul într-o lumină pozitivă, așa că prietenilor tăi le place foarte mult să fie în preajma ta. Ești un lider bun pentru că vezi imaginea de ansamblu în loc să te concentrezi prea mult pe detalii. Dacă te surprinzi ținând cana așa, înseamnă că lucrurile merg bine pentru tine sau că în sfârșit ești pe cale să atingi un obiectiv de lungă durată.

6. Prindeți mânerul și sprijiniți cu degetul mic și/sau degetul mare

Ești foarte mulțumit de viața ta în prezent. Cauți stabilitate și nu-ți plac schimbările bruște în rutina ta. Luați lucrurile așa cum vin. Dacă te surprinzi vreodată ținând cana așa (când în mod normal nu o faci), ar putea însemna că este timpul pentru odihnă. Ai grijă de tine oferindu-ți spațiul de care ai nevoie, cu puțină pace și liniște.

7. Țineți cana de partea opusă toartei

Nu ești legat prin convenție și gândești în afara cutiei! De asemenea, aveți o mulțime de idei originale și susțineți ceea ce credeți. Dacă vă surprindeți ținând cana așa, înseamnă că sunteți plin de idei noi care sunt pe cale să fie realizate! 

Citeste si ...