google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w
Sursa: Libertatea

Autoturism zdrobit de tiruri: accident grav lângă București

UPDATE: Persoanele încarcerate în urma accidentului produs pe A1 au fost găsite moarte, după ce salvatorii au reușit să ajungă la autovehiculul prins între cele două tiruri pentru intervenții de urgență, potrivit DCNews.

Autoturism zdrobit de tiruri: accident grav lângă București în urma căruia mai multe persoane au rămas încarcerate. Iată detalii despre accident.

Oameni încarcerați în urma unui accident deosebit de grav în care au fost implicate două autotrenuri şi două mașini, produs marţi, 19 septembrie, pe A1 București-Pitești, la km 17, sensul spre București, notează Libertatea.ro.

„Unul dintre autoturisme a fost prins între cele două tiruri, accesul către victime fiind extrem de dificil. Se acționează pentru descarcerare”, a transmis ISU București-Ilfov, informează Libertatea.ro.

Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

Autoturismul prins între tiruri este „deformat în mare măsură” și „nu se poate determina numărul de persoane” aflate în interior, a precizat ISU. Traficul a fost blocat pe sensul spre Bucuresti și a fost adus elicopterul SMURD.

Potrivit Libertatea.ro, din primele informații, într-o mașină de culoare albastră a fost o persoană încarcerată, care a fost transportată de elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca.

În TIR-ul de culoare galbenă a fost găsit șoferul, conștient, scos ulterior de pompieri. O a treia persoană a fost găsită într-un TIR gri, este vorba de șofer, fără probleme medicale.

Pentru intervenții la fața locului sunt implicate Detașamentul Special de Salvatori cu Autospecială pentru Descarcerare Grea, Container Multirisc cu echipamente pentru intervenția de descarcerare, autospeciale de stingere, SMURD și Serviciul de Ambulanță Giurgiu, mai informează Libertatea.ro.

Citeste si ...