google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Rețea de medici, implicată într-o escrocherie uriașă! Analize Papanicolau, plătite la privat, dar procesate la “negru”, la stat

Rețea de medici, implicată într-o escrocherie uriașă! Analize Papanicolau, plătite de paciente la privat, dar procesate la “negru”, la stat. Banii erau încasați de medici. 
Un grup de patru medici din rețeaua privată de sănătate au încasat, timp de trei ani, banii pentru teste Papanicolau. Testele erau recoltate la privat, dar procesarea se realiza la stat, gratuit. Cei patru medici de la privat veneau cu sacoșele cu probe recoltate la spitalul de stat unde erau prelucrate, notează Realitatea PLUS. 

Pacientele ar fi putut beneficia de gratuitate la aceste teste, însă pentru fiecare prelevare acestea plăteau 130 de lei, bani care erau împărțiți între cei patru medici și doctorița anatomo-patolog, fosta șefă SJU.

În tot acest timp, spitalul de stat a fost prejudiciat cu peste 127 de mii de lei, iar doctorița s-a ales cu 3 ani de închisoare cu suspendare, mai notează Realitatea PLUS.

Citeste si ...