google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Metoda care ține grăsimea departe de tine. Ce pași trebuie să parcurgi pentru o cură de slăbire cât se poate de eficența și sănătoasă

Multe persoane susțin că nu pot mânca micul dejun și preferă să bea cafea pe stomacul gol, ceea ce face doar să îngreuneze metabolismul și să facă astfel că întreg organismul să între încă de la primele ore ale trezirii într-o stare destul de proastă, cu un metabolism lent.

Micul dejun este explicat de unii dintre cei mai renumiți nutriționiști în felul următor: corpul uman este că o mașină care trebuie alimentată cu combustibil înainte de a pleca la drum. Evident, combustibilul face referire, prin comparație, la micul dejun, oricare ar fi tipul „mașinii”, respectiv corpul uman.

Așadar, pentru o cură de slăbire sănătoasă și care să dea rezultate imediate, trebuie să știi cum te ajută de fapt micul dejun să slăbești:

O persoană care dorește doar să se mențină în formă trebuie să își calculeze caloriile consumate pe zi în felul următor: 40% din calorii la micul dejun, 35% din calorii la prânz și 25% din calorii la cină.

O persoană care dorește să slăbească însă, trebuie să aibă cină formată dintr-un număr de calorii egal cu cel mult jumătate din numărul de calorii de la micul dejun. Așadar, o persoană care dorește să slăbească ar trebui să consume la micul dejun aproximativ 50% din caloriile de pe întreagă zi, la prânz 30% din acele calorii iar la cină doar 20% din acele calorii.

Iarăși, foarte important, este că acele persoane care doresc să slăbească să știe ce tipuri de alimente pot consumă. Astfel, la micul dejun puteți mânca absolut orice.

Este chiar indicat să aveți un mic dejun copios și sățios pentru că organismul să nu va ceară mâncare decât după 6 ore de la micul dejun. La prânz, este indicat să consumați doar alimente proteice, fără carbohidrați. Seară, sunt indicate doar salate, pentru a asigura organismului aportul de vitamine și fibre de care are nevoie.

Respectând un astfel de regim alimentar, organismul va developa un metabolism incredibil și veți slabi fără doar și poate.

SURSA

Citeste si ...