google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Pescobar își acuză rivalii de spionaj. Regele fructelor de mare susține că „agenții 007” s-au infiltrat în bucătaria sa

Pescobar acuză rivalii că ar fi fost spioni la Taverna Racilor. Regele fructelor de mare susține că spionii s-au infiltrat pentru a-i afla secretele carel-au făcut celebru. 
Paul Nicolau, zis și Pescobar, pare să fie urmărit de ghinion în ultimul timp… După succesul răsunător al restaurantelor sale, omul de afaceri pare că a intrat în război direct cu autoritățile sanitare, care în cele din urmă i-au închis toate unitățile de alimentație publică pe motive de JEG, condiții improprii pentru prepararea alimentelor etc.
Cu toate acestea, după toate loviturile încasate, Pescobar s-a ridicat, din nou, și a redeschis majoritatea unităților. Chiar și așa, nu poate sta liniști, căci mulți sunt cei care îl pândesc la orice pas și chiar îl spionează. Patronul de la Taverna Racilor spune că este vânat de concurență, care nu ezită să se infiltreze printre angajații săi.
Așadar, printre muște și alte insecte găsite de inspectorii ANPC la Taverna Racilor, s-ar părea că e plin și de spioni, adevărați agenți 007, care vor să-i fure secretele omului de afaceri.

Raci, draci și Jameși B(l)onzi la Tavernă

Pescobar i-a determinat pe românii cu dare de mână să iubească peștele și fructele de mare și, de multe ori, în fața restaurantelor sale, se formează cozi uriașe. Succesul său a ajuns și la urechile rivalilor, care par să fie foarte interesați de strategia afaceristului, așa că nu au ezitat. Mulți au fost cei care au vrut să îi afle toate secretele lui Pescobar și au pus la cale și un plan ingenios pentru a face asta.

Potrivit cancan.ro., Pescobar ar fi declarat că de-a lungul timpului a descoperit mai mulți spioni la Taverna Racilor. Mai exact, concurența își trimite angajații în „cercetare”. Aceștia se prefăceau că își doresc să lucreze pentru afacerist, însă scopul lor era acela de a îi afla toate secretele.

Nu de puțin ori, Pescobar s-a trezit în fața lui, la interviul de angajare, cu oameni care îi puneau extrem de multe întrebări despre afacerea sa, în încercarea de a obține informații. Însă, Paul Nicolau are mâna formată și nu a picat niciodată în capcana spionilor, pe care îi punea să facă imediat cale întoarsă.

„De la alte restaurante îmi trimit la interviuri. Da, îmi trimit oameni de la ei la interviuri, mai mult să mă chestioneze ei pe mine. Și mă trezesc cu unu din astă la interviu, care îmi pune el mai multe întrebări.

Dar Fish Door cum merge, dar câți abonați ai, dar cu cine trimiți, dar ce faci, din astea. Păi ce ai făcută mă? Dar ne prindem și noi și le spun să se ducă înapoi de unde au venit. Spune-i șefului tău că îl salut. Nu dau nume că nu e frumos, dar se întâmplă, asta e.

Ne copiază alte restaurante. De exemplu, doar eu dădeam mâncare în tigăi din astea, am eu tigăi din Valencia. Ei, acum mai toată lumea care vinde pește sau fructe de mare le dă în aceleași tigăi. E un curent așa. Eu nu îi copiez cu nimic, nu am cu ce.

Eu am fost în toată lumea asta, pentru a învăța, pentru a acumula experiență, pentru a implementa. Dar nu e rău să te copieze lumea, că și ei contribuie la creșterea consumului de pește și fructe de mare. Eu nu mă supăr, că oricum sunt penibili, nu am de ce să mă supăr. Copia nu are valoare”, a mai spus Pescobar, citat de cabaertnews.ro.

Sperăm ca spionii trimiși să-i afle secretele lui Pescobar să nu-l copieze chiar întru totul căci, potrivit comisarilor ANPC, “materiile prime (pește, fructe de mare) 271 kg depistate in spațiile de depozitare, păstrare- spații frigorifice și congelator sunt lipsite de elemente de identificare-caracterizare, unele în afara datei limită de consum respectiv 13.09.2023, 15.09.2023 cantitate 136 kg.

O parte din acestea erau păstrate la decongelat în cutii din plastic cu capac, în lichid scurs rezultat din decongelare. Pentru mijlocul de transport al materiei prime s-a prezentat Autorizatia sanitar-veterinara și pentru siguranta alimentelor in condițiile de temperatură de refrigerare (toate produsele fiind congelate)”.

Acestea sunt neregulile constatate de inspectorii ANPC, cei pe care Pescobar îi acuza că ar fi fost trimiși de Horia Constantiinescu (Președintele ANPC) pe TikTok, în urmă cu ceva timp. Odată cu apariția imaginilor îngrijorătoare din mediul online, care au stârnit valuri de critici în rândul internauților care până mai ieri, îl lăudau.

 

Citeste si ...