google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Norocul bate la ușa acestor nativi. Iată care sunt cele 6 zodii norocoase

După începerea retrogradului lui Jupiter, planeta norocului și a dezvoltării, Luna intră în Gemeni în faza de ultim pătrar. Această configurație astrală îți oferă oportunitatea de a renunța la ceea ce nu mai are utilitate în viața ta, prin intermediul reflecțiilor atente și conversațiilor sincere.

Gemeni

Luna intră în faza de Ultimul Pătrar în Gemeni pe 6 septembrie, oferindu-ți o oportunitate crucială de conștientizare. În acest moment, poți să te adâncești în reflecții și să examinezi mai profund gândurile sau perspectivele pe care le păstrezi și care nu mai sunt utile pentru visurile tale de viitor. Acesta este un prilej să te analizezi profund, să fii sincer cu privire la nevoile tale și să profiți de conversații sau eliberări cu hotărâre.

Prin implicarea totală în viața pe care ți-o dorești, transmiți universului că ești complet pregătit pentru această nouă etapă a vieții tale. Chiar dacă lucrurile evoluează încet sau ai momente de iluminare bruscă care par să pună la îndoială alegerile recente, amintește-ți că aceasta nu este o întrerupere, ci, mai degrabă, divinitatea te pregătește pentru succesul suprem.

Balanță

Luna aflându-se în faza de Ultimul Pătrar în Gemeni aduce lumina asupra sectorului tău de noroc, oferindu-ți oportunitatea de a reflecta sincer asupra a ceea ce trebuie să renunți pentru a profita la maxim de această perioadă propice din viața ta. Recent, s-ar putea să se fi concentrat mai mult pe revenirea la obiectivele și visele personale ale vieții tale, întrucât ai putea să fi acordat prioritate altcuiva sau altor lucruri anterior. Cu toate acestea, este important să-ți amintești că doar viziunea ta pentru viață poate aduce în realitate abundența pe care o visezi.

Permite-ți să vezi lucrurile așa cum sunt, recunoscând ceea ce îți consumă prea multă energie, îți seacă visele sau chiar servește ca un blocaj în a te simți cel mai autentic și puternic. Pe măsură ce te pregătești pentru Eclipsa Solară a Lunii Noiembrie 2023, profită de această oportunitate pentru a te concentra asupra a ceea ce trebuie să se schimbe pentru a te simți încrezător în fața potențialului complet al norocului pe care universul îl are pregătit pentru tine.

Scorpion

Nu trebuie să crezi că cel mai bun moment este deja în trecut, deoarece abia acum începi să explorezi potențialul. Ciclul anterior de eclipse, care va mai avea un eveniment în octombrie 2023, a fost despre transformarea ta într-o versiune complet nouă a ta și a avut un impact asupra relațiilor tale cele mai apropiate. Pentru a profita cu adevărat de potențialul acestei energii puternice, inclusiv de retrogradarea lui Jupiter în sectorul tău de relații, este important să lași trecutul în urmă fără a simți că pierzi ceva ce ți se cuvine.

Luna aflată în faza de Ultimul Pătrar în Gemeni activează sectorul tău de transformare, permițându-ți să obții o perspectivă mai clară și transparentă asupra lucrurilor. Acest lucru va contribui la procesul tău de dezvoltare personală. Cu cât poți înțelege mai bine trecutul, cu atât viitorul tău devine mai limpede. Amintă-ți că doar pentru că ai traversat toate experiențele anterioare nu înseamnă că trebuie să rămâi ancorat în ele. Permite-ți să te eliberezi și vezi cum universul răspunde la noua ta vibrație.

Berbec

Este important să eviți îndoiala de sine și gândirea negativă în acest moment. Poate că nu poți schimba întreaga viață peste noapte, dar poți să-ți exprimi adevărul și să construiești baza pentru noroc și abundență. Concentrează-te pe ceea ce trebuie să eliberezi în interiorul tău și pe discuțiile constructive despre eliberarea spațiului în viața ta pentru a permite creșterea. Acest proces este amplificat de influența Lunii din Ultimul Pătrar în Gemeni asupra sectorului tău de comunicare.

Capricorn

Este momentul să analizezi rutinele din viața ta și să te gândești dacă acestea te susțin să te simți cel mai autentic. Gemenii guvernează sectorul tău de bunăstare, iar Luna aflată în Ultimul Pătrar în această zonă a vieții tale indică necesitatea unor schimbări sau chiar eliberări pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de a co-crea cu universul.

Chiar dacă te afli în perioada retrogradă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să rămâi pasiv. Mai degrabă, este momentul să abordezi fiecare moment așa cum face Luna în Ultimul Pătrar în Gemeni, pentru a face ajustările necesare pe măsură ce evoluezi. Aceasta te va ajuta să atragi norocul de care ai nevoie pentru a reveni triumfător.

Vărsător

Luna aflată în faza de Ultimul Pătrar în Gemeni activează sectorul tău de bucurie și angajament, amintindu-ți că tot ce nu face decât să ocupe spațiu în viața ta trebuie să plece. Nu-ți pierde timpul cu lucruri care par plictisitoare sau cu care trebuie să te convingi să le accepți. Dacă nu aduce bucurie și fericire, atunci este un “nu”. Ai încredere în vocea ta interioară care te îndeamnă să alegi fericirea și te îndrumă către ceea ce meriți cu adevărat.

Retrogradarea lui Jupiter în Taur te îndeamnă să fii mai conștient de care dintre visele și obiectivele tale pentru viața ta sunt cu adevărat importante pentru tine, astfel încât să poți face ajustările necesare pentru a-ți crea un viitor mai bun și mai norocos. Poți face multe planuri, dar este important să alegi cu înțelepciune ceea ce îți poți imagina cu adevărat, potrivit site-ului sfatulpărinților.ro

 

Citeste si ...