google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Se schimbă radical vremea. Iată ce temperaturi surprinzătoare se vor înregistra

Se schimbă radical vremea. Iată ce temperaturi anunță meteorologii pentru perioada imediat următoare pentru București și pentru restul țării.

Vremea va fi predominant frumoasă în majoritatea regiunilor iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată, 6 septembrie. De asemenea, cerul va fi variabil și mai mult senin noaptea. Cu totul izolat, după-amiaza, la munte și în regiunile sud-estice vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, notează Realitatea PLUS.

Cum va fi vremea în Capitală

Vești bune pentru Capitală, căci vremea va fi însorită, chiar dacă vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei. În ceea ce privește temperatura maximă, aceasta se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

Și la munte vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cu totul izolat, după-amiaza, în Munții Banatului și Carpații Meridionali vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, mai anunță meteorologii citați de Realitatea PLUS.

Cum va fi vremea la mare

La mare cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat vor fi averse slabe însoțite de fenomene electrice. Vântul va prezenta intensificări temporare ziua, apoi va scădea în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade, iar temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade, ceea ce înseamnă o temperatură perfectă. Este o veste excelentă pentru cei care se bucură de vacanță la mare în această perioadă, mai ales că a început programul „Litoralul pentru Toți”.

Citeste si ...