google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Maternitatea Bucur, renovată cu bani din PNRR. Când va fi gata

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Maternitatea Bucur va fi renovată cu bani din PNRR. Când va fi gata și cine va efectua lucrările de reabilitare:

Primarul Municipiului București, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, 13 septembrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că se vor demara lucrările de renovare pentru Maternitatea Bucur.

Clădirea se află într-o stare de degradare de ani de zile.

Suma alocată: 35,3 milioane de lei

„Am atribuit lucrările de proiectare și execuție pentru renovarea și consolidarea Corpurilor A și B ale Maternității Bucur.

Cele două clădiri vor fi renovate cu fonduri PNRR. Valoarea finanțării nerambursabile este de 35,3 milioane lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistență a clădirilor (consolidarea fundațiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereți structurali din beton armat etc.), consolidarea seismică și reabilitarea termoenergetică.

Lucrările vor fi executate de Asocierea Terra Gaz Construct și Construcții Erbașu, iar pentru serviciile de supervizare și dirigenție de șantier a fost declarată câștigătoare oferta Asocierii Daio Total Construct SRL și Consultanță Construcții Iordan SRL”, a explicat Nicușor Dan în postarea de pe pagina sa de socializare.

Citeste si ...