google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Ministrul Adrian Câciu anunță o cifră record pentru absorbția fondurilor europene

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a declarat că absorbția fondurilor europene în România a atins nivelul de 88% la sfârșitul lunii septembrie, fiind vorba de o cifră record pentru țara noastră.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a afirmat că absorbţia fondurilor europene în România se situează la 84% în prezent și se așteaptă să atingă 88% până la sfârșitul lunii septembrie. Declarația a fost făcută în cadrul audierilor din Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor.

De asemenea, Adrian Câciu  a participat marți la o audiție în cadrul Comisiei pentru Afaceri Europene, unde a discutat despre stadiul implementării jaloanelor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Adrian Câciu a menționat că experții din cadrul ministerului său colaborează cu reprezentanții Comisiei Europene pentru a permite continuarea proiectelor care sunt în grafic și pentru a redistribui fonduri de la axele bugetare care nu înregistrează performanțe adecvate, potrivit Realitatea.net.

 

Citeste si ...