Marcel Ciolacu, atac la Clotilde Armand: „Un Sector al gunoaielor!”

În replică, Primarul Sectorului 1 a transmis că Ciolacu a văzut rezultatele fostei administrații, conduse de Dan Tudorache. A mai rămas puțin gunoi de ridicat după PSD, a fost replica edilului.

Acum câteva zile, Clotilde Armand l-a provocat pe Ciolacu la o plimbare prin Capitală. Edilul menționa, atunci, că trebuie să îi arate șefului PSD cum distrug colegii lui de partid zonele protejate din sector. 

Liderul PSD a răspuns provocării edilului de la Sectorul 1 și a pornit într-o plimbare prin zonele aflate sub administrarea Clotildei Armand. Rezultatul a fost postat pe pagina sa de Facebook:

„8 pubele pline ochi, tronând nederanjate în soare, în mijlocul zilei și-n mijlocul străzii, chiar lângă #SalaPalatului, mi-au amintit că doamna Clotilde Armand m-a provocat la o plimbare prin București.
De ce nu? – mi-am zis. Trebuie să fie multe de văzut în #Sectorul1, odată cel mai frumos sector al Bucureștiului.

Am ales totuși să mă plimb ziua, noaptea Sectorul 1 e patria șobolanilor. N-am ales traseul propus de doamna Armand, știind că toți cei care au urmat-o regretă acum enorm încrederea acordată doamnei,” a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare. 

Imagine

Marcel Ciolacu critică situația deplorabilă în care a ajuns Sectorul 1, cândva cunoscut drept cel mai frumos sector al Capitalei, dar și lipsa de investiții, contrar laudelor edilului:

„Am pornit așadar în plimbare într-o tăcere asurzitoare – niciun zgomot de șantier, nicio schelă pe vreun bloc nereabilitat termic sau la o școală sau grădiniță, la oricare dintre investițiile cele promise în urmă cu doi ani. Nimic din cele cu care vă lăudați pe Facebook, nu există în realitate, doamnă Armand!

Cu toate acestea, de unde atâtea deșeuri din construcții pe #DrumulStegarului, doamnă? Știu, veți spune că am ales o zona de periferie, plină de tone de gunoi, doar ca să vă ponegresc. E drept, Drumul Stegarului e departe, dar pe unde altundeva să ne plimbam dacă Promenada VERDE, promisă în campanie, e doar o vorbă goală și restul gunoi?,” mai scrie Ciolacu în postare.
Imagine

Liderul PSD îi reproșează Clotildei Armand munții de gunoaie care tronează pe multe străzi din sector:

„Să ne plimbăm pe străzi, prin cartiere, doamnă Armand? E la fel! Sacii de gunoi stau de zile întregi pe #StradaPajurei 7A, pe #Nadeș e mai rău decât pe Stegarului. În capăt, pe #StradaMânăstireaDealul, gunoi. După colt, pe #BucureștiiNoi 202, iar gunoi. În față la SNSPA, pe #Bld.Expozitiei 30, alți saci de gunoi. Practic, oriunde ai merge, ceea ce odată se numea Sectorul Verde este acum plin de mult praf, bănci și coșuri de gunoi rupte sau lipsă și, peste toate, multă, foarte multă mizerie. Un Sector al gunoaielor! ☹☹

Las mai jos fotografiile făcute în plimbare. Nu pentru dumneavoastră, cei care locuiți în Sectorul 1 și care vă izbiți zi de zi de munții de gunoaie. Ci pentru doamna Armand care, neobișnuită să meargă pe stradă, poate va vedea strada aici, pe Facebook.

Imagine

P.S. Nu vă mulțumesc pentru invitație, doamnă Armand! Deși incompatibilă cu funcția publică pe care o dețineți, plimbarea făcută mi-a arătat un lucru clar: că sunteți perfect compatibilă cu dezastrul administrativ, cu gunoiul și cu risipa. Probabil îi urâți extrem de mult pe locuitorii acestui Sector încât să-i pedepsiți atât de rău!,” spune Marcel Ciolacu.

Citeste si ...