google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Tristan Tate, declarație șocantă despre drogații din România: Nu sunt pe străzi. Nu sunt programe antidrog, doar familia ajută

Declarație șocantă din partea lui Tristan Tate. Fratele lui Andrew Tate, cunoscutul milionar care promovează conținut violent și misogin pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, spune că în România nu există oamen idrogați pe străzi.

Declarația lui Tristan Tate vine chiar în contextul în care tot mai mulți șoferi drogați sunt prinși la volan abia după ce produc tragedii și după o serie de atacuri și scandaluri în locurile publice.

Pe de altă parte, Tristan Tate recunoaște că România nu are deloc programe de ajutor, de asistență iar familia e singura care poate schimba ceva în cazul consumatorilor de droguri.

„Câți drogați ai văzut pe străzi? Zero! De ce? Pentru că dacă un român devine un dependent de droguri părinții lui, bunicii lui, cineva o să vină să îl ia și o să îl oprească din a consuma droguri. Asta este baza societății.

Avem zero sprijin aici. Zero. Pentru programe antidrog, programe pentru sănătate mintală.

Câți oameni nebuni te agresează când ești afară? (Niciunul, răspunde Tucker Carlson)

Exact. Familia este foarte, foarte importantă. Și iubesc România!”, a declarat Tristan Tate în interviul luat de Tucker Carlson la începutul lunii august.

@romanian.1 #romania #familie #inspirational #antidrog #fratie ♬ Paris – Else
@romanian.1 #romania #familie #inspirational #antidrog #fratie ♬ Paris – Else

Citeste si ...