google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Moarte înfiorătoare în Galați: Un băiat de 9 ani, ucis de ghidonul bicicletei, în timp ce se plimba cu părinții – Detalii șocante

Un copil de 9 ani din Galați a murit, duminică, după ce a căzut cu bicicleta. Totul s-a petrecut pe faleza din Galați. În căderea de pe biciletă, ghidonul i-a străpuns gâtul. Inițial, copilul a fost stabilizat la fața locului, fiind apoi transportat urgent la spital de un echipaj SMURD.

Tragedia a șocat atât medicii de pe Ambulanță, polițiștii si cetățenii aflați la plimbare pe faleza din Galați, în zona Parcului Viva, relatează Viața Liberă.

Potrivit martorilor, băiatul s-ar fi dezechilibrat și, în cădere, ghidonul bicicletei i s-a oprit acestuia în gât. Deși s-a ridicat pe moment și s-a îndreptat spre părinții săi să le povestească exact ce s-a întâmplat, în doar câteva minute a intrat în stop cardio-respirator.

A fost chemat un echipaj de la Ambulanță care a început manevrele de resuscitare. Pacientul era în stare critică, iar cadrele medicale au decis de urgență transportarea acestuia la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, continuând tot drumul manevrele de resuscitare.

Din păcate, eforturile medicilor de la spital au fost în zadar. Copilul se afla în stare foarte gravă, în comă profundă. La doar câteva ore de la spitalizare, copilul de nouă ani a decedat. 

„La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17,00, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galați, în zona parcului Viva, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia, un minor de nouă ani a decedat. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se. La scurt timp după producerea acestui accident, minorul și-a pierdut cunoștința și a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la fața locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde, din păcate, băiețelul a decedat. La momentul producerii accidentului minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier. Condoleanțe familiei!”, a declarat agent șef principal Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galați, potrivit viata-libera.ro.

Sursă Foto: viata-libera.ro.

Citeste si ...