google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

S-a furișat lângă un urs care dormea și l-a lovit în cap cu parul. Gestul unui român a stârnit un val de furie – VIDEO

Imaginile au fost postate de cercetătorul George Garbacea, fost președinte al Agenția Națională pentru Protecția Mediului. „Va prezint un videoclip în care un cetățean a ales să își riște viața și să lovească un urs în cap în timp ce acesta dormea.”Va prezint un videoclip în care un cetățean a ales să își riște viața și să lovească un urs în cap în timp ce acesta dormea. Provin dintr-un sat de munte, am fost martor al multor conflicte om-urs. Și, fără excepție, aceste conflicte au fost generate de oameni,” a scris specialistul.

Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

“Este esențial să înțelegem că atunci când intrăm în habitatul unui urs, suntem oaspeții lor. Ei nu sunt animalele pe care le vedem în desene animate; sunt ființe sălbatice care se apără și care se tem de noi la fel cum ne temem de ele. Aș vrea să împărtășesc această gândire: cei care aleg să se confrunte cu ursul si încearcă, într-un fel, să “câștige” premiul Darwin. În schimb, aș recomanda tuturor să păstreze o distanță sigură, să respecte natura și să lase ursul în pace.”

Postarea a strâns numeroase comentarii, marea majoritate condamnând gestul reprobabil al oamenilor și cerând ca aceștia să fie pedepsiți.

Citeste si ...