google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Alertă în Târgu Jiu: O stradă a fost complet închisă după ce a apărut o ridicătură suspectă în asfalt – Intervenția pompierilor

Strada 8 Mai din municipiul Târgu Jiu a fost închisă după ce apărut o ridicătură în asfalt. La fața locului se află echipaje ale pompierilor care efectuează măsurători și pentru a stabili cauza exactă.

Potrivit primelor informații, cauza ar putea fi o defecțiune la sistemul de alimentare cu apă.

ISU Gorj a anunțat că zona va rămâne închisă până când autoritățile se vor asigura că nu există niciun pericol pentu populație.

Ridicătura din asfalt a fost semnalată pe strada 8 Mai din municipiul Târgu Jiu. Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj anunţă că traficul în zonă a fost închis până la stabilirea cauzei apariţiei proeminenţei. 

”S-au efectuat măsurători şi nu sunt acumulări de gaze, cel mai probabil fiind o defecţiune la sistemul de alimentare cu apă”, transmite ISU Gorj, precizând că zona va rămâne închisă până când specialiştii din cadrul ISU se vor asigura că nu există niciun pericol pentru populaţie.

”A aparut o ridicatura in asfalt pe strada 8 Mai din municipiul Tg-Jiu.
A fost inchis traficul in zona pana se stabileste cauza.
S-au efectuat măsurători si nu sunt acumulări de gaze, cel mai probabil fiind o defecțiune la sistemul de alimentare cu apa.
Zona va ramane inchisa pana cand ne vom asigura ca nu exista niciun pericol”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, potrivit As în Gorj.

Citeste si ...