google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Dorel s-a mutat în armată. Un TIR plin cu camioane militare a lăsat tramvaiele fără curent, în Arad FOTO

”Primăria Municipiului Arad şi Compania de Transport Public (CTP) anunţă că circulaţia tramvaielor în cartierul Micălaca, zonele II şi III, este momentan suspendată, pe ambele sensuri de mers, în urma producerii unui incident de către şoferul unui transport agabaritic militar, care a agăţat şi rupt reţeaua electrică şi a pus la pământ unul dintre stâlpii de susţinere a acesteia, în sensul giratoriu de pe Bvd. N.Titulescu”, anunţă, joi, Primăria Arad, într-un comunicat de presă.

Imagine

Sursa citată a precizat că echipele CTP Arad intervin deja la faţa locului pentru remedierea cât mai rapidă a situaţiei.

Între timp, pe traseul Podgoria – Polivalentă – Billa- Voinicilor -Calul Bălan – Podgoria, tramvaiele vor fi înlocuite de autobuze care vor respecta orarul acestora şi vor opri în vecinătatea staţiilor de tramvai de pe traseu.

Imagine

”Circulaţia tramvaielor spre localităţile Vladimirescu şi Ghioroc nu este afectată. Ca urmare a acestui incident, atragem atenţia şoferilor, ca în măsura posibilităţilor, să evite zona sensului giratoriu din Micălaca (zona Billa) pentru a preîntâmpina situaţii nedorite”, a mai transmis Primăria Arad.

Citeste si ...