google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Râsu-plânsu cu Putin: “I-am sunat familia să spun că-mi pare rău….”

Râsu-plânsu cu Putin: “I-am sunat familia să spun că-mi pare rău….”. Știrile despre moartea lui Prigojin s-au transformat în bancuri ce circulă pe net.

Bancul a fost spus de către premierul albanez Edi Rama, la Forumul Strategic din Slovenia, la care au asistat inclusiv premierii fostelor republici iugoslave – Croația, Muntenegru, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Kosovo, dar și din Bulgaria.

„Nu știu dacă ați auzit că Rusia are această discuție de a unifica fusurile orare fiindcă ei au o diferență de nouă ore între o parte a țării și cealaltă”, și-a început gluma premierul albanez.

„Iar prim-ministrul s-a dus la Putin și i-a spus: ‘Domnule președinte, avem o problemă. Mi-am trimis familia în vacanță și i-am sunat să le spun noapte bună. Iar acolo e deja dimineață, ei sunt pe plajă. L-am sunat pe Olaf Scholz pentru a-l felicita de ziua de naștere, iar el mi-a spus că a fost ieri. L-am sunat pe Xi Jinping de Anul Nou și el mi-a zis că încă e anul vechi’.

Iar Putin a răspuns:’ Da, mi s-a întâmplat și mie. Am sunat familia lui Prigojin să le spun că îmi pare rău pentru pierderea lor , dar avionul nu decolase încă”.

Citeste si ...