google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Trafic restricționat în Capitală. Care vor fi străzile afectate

Trafic restricționat în Capitală. Care vor fi străzile afectate și în ce periodă va fi restricționat traficul, potrivit informațiilor furnizate de Info Trafic.

Potrivit Info Trafic România, marți, 12 septembrie 2023, va avea loc meciul de fotbal între România și Kosovo, pe Stadionul „Arena Națională” din București, notează B365.

Astfel, pentru buna desfășurare a acestui eveniment și pentru a fi evitate eventualele probleme în trafic, vor fi restricții de circulație în mai multe zone ale Capitalei, anume:

  • Str. Maior Coravu – între Șos. Mihai Bravu și intrarea în stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.
  • Bd. Pierre de Coubertin – între Str. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Arena Națională, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson.
  • Str. Tony Bulandra – între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu.

Aceste restricții vor fi implementate începând cu ora 21:45, când va începe meciul.

Mai mult decât atât, pe lângă restricțiile de circulație, șoferilor le este interzis să parcheze în zona intrării în Complexul Arena Națională dinspre Bd. Basarabia, pe Str. Valea Luminoasă și Str. Tony Bulandra, precum și în perimetrul rondului din Str. Maior Coravu.

Ce rute alternative au șoferii

Pentru a fi evitate eventualele blocaje în trafic și pentru a ajunge la destinație în siguranță, șoferii pot folosi următoarele rute alternative:

  • Bd. Unirii – Str. Lucian Blaga – Calea Dudești – Bd. Camil Ressu – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Theodor Pallady;
  • Șos. Mihai Bravu – Șos. Iancului – Șos. Pantelimon;
  • Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Colentina – Șos. Fundeni;
  • Șos. Morarilor – Str. Lucrețiu Pătrășcanu – Str. Constantin Brâncuși – Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Liviu Rebreanu, mai transmite Info Trafic, citat de B365.

Citeste si ...