google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Sute de bănci și coșuri de gunoi vor fi instalate în parcurile din București

Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a finalizat o licitație publică pentru achiziționarea a sute de bănci și coșuri de gunoi pentru amplasarea acestora în parcuri.

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, a anunțat pe Facebook că Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a finalizat cu succes licitația publică pentru achiziționarea a 1.500 de bănci și 1.500 de coșuri de gunoi. Acestea includ:

  • 800 de bănci cu structură de oțel, cu șezut și spătar din lemn.
  • 350 de bănci din beton cu finisaje de piatră de râu și șezut din lemn.
  • 350 de bănci cu siglă pentru zonele istorice.

Pretul acestor echipamente ajunge la suma de 2,3 milioane de lei.

În plus:

  • 550 de coșuri de gunoi cu scrumieră și decor din lemn.
  • 250 de coșuri de gunoi cu scrumieră și decor din piatră.
  • 700 de coșuri de gunoi cu capac pentru zonele istorice.

Prețul total al acestora se ridică la suma de 2 milioane de lei.

Viceprimarul a mai comunicat că noul mobilier urban va fi instalat în următoarele săptămâni cu scopul de a oferi spații publice mai atractive tuturor locuitorilor din București.

Va fi amenajată o zonă de tip Freerun și Parkour

În Parcul Regele Mihai I din București se va amenaja o zonă de tip Freerun și Parkour destinată copiilor și adolescenților. Acest proiect a fost aprobat în cadrul ședinței Consiliului General al Municipiului București de către primarul Nicușor Dan pe data de 30 august.

Suprafața ansamblului va fi de 500 de metri pătrați și va fi echipată cu facilități moderne. Acest spațiu va permite tinerilor pasionați de sporturile Freerun și Parkour să efectueze sărituri, să treacă peste obstacole și să practice exerciții de echilibru în condiții de siguranță, potrivit B365.ro.

 

Citeste si ...