google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Superstiții de Crăciun: Lidia Fecioru dezvăluie secretul pentru noroc și prosperitate în noul an

Cu sărbătorile de iarnă la ușă, românii sunt în plină pregătire pentru atmosfera festivă. Pe lângă cadouri și decorarea bradului, există un element esențial în tradiția românească, potrivit Lidiei Fecioru.

Bioenergoterapeutul susține că pentru a asigura norocul și bunăstarea în noul an, oamenii ar trebui să acorde o atenție deosebită modului în care își amenajează casa în preajma sărbătorilor.

Importanța amenajării casei

Tradiția românească atribuie o importanță deosebită modului în care casa este amenajată în perioada sărbătorilor de iarnă. Lidia Fecioru aduce în discuție influența pe care această amenajare o poate avea asupra stării de spirit a locuitorilor.

Secretele unei case armonioase

Se pare că modul în care locuința este împodobită poate atrage atât energii pozitive, cât și negative. Lidia Fecioru oferă sfaturi pentru a asigura un flux de energie pozitivă și pentru a atrage norocul în noul an.

Ea dezvăluie că, pe lângă bradul de Crăciun, există un alt element esențial: Crăciunița.

Rolul bradului și Crăciuniței

Bradul, plasat în centrul atenției, simbolizează prosperitatea și atrage energii pozitive în casă. Este considerat magia sărbătorii și reprezintă un element esențial pentru atragerea bunăstării.

Împreună cu bradul, Crăciunița formează o echipă benefică pentru locuință și aduce noroc și abundență.

Potrivit bioenergoterapeutului, „Bradul trebuie să fie în casă, iar Crăciunița este a doua. Bradul este magia sărbătorii, este simbolul sărbătorii. Nu se face înainte de 24 decembrie. Măcar o crenguță. Ceva pe ușă, ceva tot trebuie să fie. Floarea Crăciunului este la modă acum și aduce abundență. Vâscul este din tradiția noastră și aduce abundență.”, notează cancan.ro.

Ce studii are, de fapt, Lidia Fecioru, parapsihologul de la Adevăruri Ascunse de pe Antena 3 - Playtech Știri

Astfel, în timp ce românii se pregătesc pentru sărbători, Lidia Fecioru ne amintește că amenajarea armonioasă a casei, cu accent pe brad și Crăciuniță, poate fi cheia pentru atragerea norocului și a unei stări de bine în noul an.

Citeste si ...