google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Coldplay urmează să susțină două concerte în România: Tot ce trebuie să știi

Trupa britanică Coldplay va susține două concerte mult așteptate în România pe Arena Națională din București, pe 12 și 13 iunie.

Dacă te numeri printre fanii care vor merge la una din aceste reprezentații, iată toate detaliile esențiale despre acest eveniment deosebit.

Programul concertului Coldplay

Organizatorii au anunțat că accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 16:00. Concertul va începe la ora 20:00, însă până atunci, publicul va avea parte de două prestații de deschidere.

EMAA din România și Maisie Peters din Regatul Unit vor încânta fanii înainte ca Coldplay să urce pe scenă. Așadar, asigură-te că ajungi devreme pentru a nu rata nicio clipă din spectacol.

Cum ajungi la Arena Națională

Arena Națională este situată pe Bulevardul Basarabia 37-39. Accesul pe stadion se va face prin trei intrări special amenajate:

  • Bulevardul Basarabia
  • Strada Maior Ion Coravu
  • Bulevardul Pierre de Coubertin

Pentru a evita aglomerațiile, organizatorii recomandă ca fiecare spectator să folosească intrarea indicată pe biletul achiziționat, în funcție de zona pentru care are bilete.

Reguli de acces

Accesul pe stadion se face pe baza unui bilet valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul evenimentului. Spectatorii care părăsesc zona evenimentului și doresc să reintre vor trebui să achiziționeze un nou bilet. Același lucru se aplică și pentru posesorii de brățări.

Este esențial să păstrezi biletul și brățara pe toată durata evenimentului și să ai asupra ta un act de identitate valid.

Transport Green pentru concertul Coldplay

Pentru a facilita accesul la stadion, Primăria Capitalei a anunțat că vor fi puse la dispoziție mijloace suplimentare de transport sustenabil cu program prelungit. În zilele de 12 și 13 iunie, în intervalele orare 16:00-20:30 și 22:45-00:30, vor fi înființate două linii de transport și vor fi suplimentate alte două.

Transportul către și de la stadion se va face cu autobuze electrice, troleibuze cu autonomie și autobuze hibrid.

Linia 700 cu autobuze electrice: aceasta va funcţiona la un interval de succedare de circa 10 minute, ȋn ambele sensuri, ȋntre Piaţa Unirii şi Arena Naţională pe traseul: Piaţa Unirii, Bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bd. Decebal, Şos. Mihai Bravu, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de

Linia 86 cu troleibuze cu autonomie: aceasta va funcţiona (comun cu linia 86), la un interval de succedare de circa 10 minute, ȋn ambele sensuri, ȋntre Piaţa Romană şi Arena Naţională pe traseul: Piaţa Romană, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Iancu Cavaler de Flondor, Bd. Pache Protopopescu, Str. Matei Voievod, Str. Vatra Luminoasă, Bd. Pierre de Coubertin.

Suplimentarea parcului circulant pe linia 90 cu troleibuze cu autonomie – aceasta va funcţiona după amiază la un interval de succedare de circa 10 minute.

Ultima plecare de la Semănătoarea către Arena Naţională va fi la ora 20:30, iar ultima plecare de la Arena Naţională către Semănătoarea va fi la ora 00:30.

Suplimentarea parcului circulant pe liniile de noapte N1 şi N10 care vor fi dotate cu autobuze hibrid – acestea vor funcţiona ȋn intervalul orar 22:30-00:30.

Apă potabilă gratuită

În cadrul evenimentului vor exista stații de apă potabilă gratuită pentru spectatorii. În acest sens, va fi permis accesul pe stadion cu bidoane de plastic (tip sport) reutilizabile GOALE, avand capacitate de maximum 750 ml (nu se accepta recipiente de tip PET).

În incinta Arenei Naționale se vor comercializa băuturi și mâncare, iar toate produsele cor putea fi achitate cu numerar sau card bandar. Toate băuturile vor fi servite doar la pahar refolosibil, pentru care se va percepe o garanție de 15 lei pentru primul pahar, care se va schimbă cu un alt pahar curat la achiziționarea unei noi băuturi.

Garanția se va putea recupera de la punctele special amenajate, odată cu predarea paharului. La punctele de returnare pahare va fi acceptat pentru retur un maximum de 4 pahare/ o dată/ per persoană.

Recomandări finale

Asigură-te că:

  • Ai biletul și un act de identitate valid asupra ta.
  • Sosesti devreme pentru a evita aglomerațiile și pentru a te bucura de prestațiile artiștilor de deschidere.
  • Utilizezi transportul public pentru a evita restricțiile de trafic și lipsa locurilor de parcare.

Despre Coldplay

Trupa Coldplay a fost înființată în anul 1996 și este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe). Una din cele mai populare formații rock din lume, Coldplay a scos nouă albume, cel mai recent în anul 2021, și are în palmares șapte trofee Grammy, cele mai cunoscute premii din industria muzicală.

Hituri precum Fix You, Paradise, Speed of Sound, Yellow, The Scientist, A Sky Full of Stars sau Hymn for the Weekend au stat în topurile muzicale și le-au adus miliarde de vizualizări pe Youtube.

În Marea Britanie, dar și la nivel mondial, solistul Chris Martin este o celebritate, fiind căsătorit, între 2003 și 2016 cu actrița Gwyneth Paltrow. Din anul 2017, are o relație cu actrița Dakota Johnson.

 

 

 

Citeste si ...