google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Gigi Becali contemplează revenirea în politică

Omul de afaceri și fost candidat al Partidului Noua Generație la alegerile prezidențiale din 2009, Gigi Becali, ar putea reveni în sfera politică, dar fără a-și anunța propria candidatură.

Acesta a declarat că nu intenționează să candideze, ci își propune să cheltuiască toți banii săi pentru a sprijini un alt lider în conducerea țării.

gigi becali

Gigi Becali a făcut apel la românii obișnuiți să se alăture unui partid condus de el și să contribuie la schimbarea situației politice din România.

Cu toate acestea, nu a oferit detalii suplimentare cu privire la planurile sale politice viitoare sau la natura acestui posibil partid.

În ceea ce privește critica adusă clasei politice din România, Becali a menționat că nu este vina statului dacă unii dintre liderii țării sunt considerați hoți sau slab pregătiți în domeniile lor de activitate.

A subliniat faptul că, în opinia sa, există persoane care sunt născute să fie slujitori și nu pot să îndeplinească funcții de conducere.

Cu toate că Gigi Becali nu a oferit detalii concrete despre planurile sale politice, declarația sa sugerează că este deschis să joace un rol activ în politica românească și să susțină un candidat care să împărtășească viziunea sa pentru țară.

„Eu nu candidez, cheltui toți banii și pun pe altcineva să conducă țara” a spus omul de afaceri.

„Dacă unul e prost nu înseamnă că statul e hoț. Când unul este născut să fie slujitor nu poate să fie conducător. Eu cheltui toată averea mea pentru bunăstarea oamenilor. Să vină oamenii din stradă să facem un partid. Eu nu candidez, cheltui toți banii și pun pe altcineva să conducă țara”, a spus Gigi Becali.

Citeste si ...