google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

George Simion, despre cine girează TRAFICUL DE DROGURI din România: „Intră foarte multe droguri la noi în țară, sunt rețele patronate…”

George Simion, despre cine girează TRAFICUL DE DROGURI din România: „Intră foarte multe droguri la noi în țară, sunt rețele patronate la cel mai înalt nivel…”

 

Liderul AUR, George Simion, a făcut un test anti-drog, după ce a fost acuzat de adversari politici că s-ar afla sub influența substanțelor interzise.

“Un adversar politic de la USR a spus că am consumat droguri sau că sunt prea energic în ședințele de plen. Şi am venit la dvs cu echipa de filmare să îmi fac un test, să arătăm oamenilor dacă aceste acuzații sunt adevărate sau nu. Eu am curajul să fac acest test. Sper să aibă şi alţii curajul să îl facă”, a spus Simion.

Simion susține că nu a consumat niciodată droguri ci doar alcool, “câteodată”, notează Antena 3 CNN.

„Mi-au zis mulți că am făcut o prostie, că putea să iasă fals pozitiv. Dar să facă și ceilalți. Nu am nimic de ascuns, dacă aveam ceva de ascuns, mă eliminau până acum ăștia.

Simion: „Nu am consumat niciodată droguri”

Nu am consumat niciodată droguri, nici în copilărie, nici în facultate. Am crescut la Bobocica. Bă dă-mi și mie 5.000 să-mi iau o bilă. Mai ales la Răcari, Dristor, descriu aici începutul anilor 2000. Eu eram mai înțepat de mic. O țigară de tutun în clasa a 4-a, avea tata niște tutun pe masă.

Am deschis o țigară, am văzut că nu e nicio treabă. Stupefiante niciodată. Dar am colegi care recunosc că folosesc în mod uzual, alții nu recunosc, deși sunt unii care spun că i-au văzut.

Multe vieți au fost distruse de acest flagel din ce în ce mai mare, intră foarte multe droguri la noi în țară, sunt rețele patronate de la cel mai înalt nivel, procurori, judecători, polițiști, girează traficul de droguri. Întrebați jumătate din taximetriști care sunt străzile de unde poți să îți iei droguri și ei te duc, sub protecția poliției.

Au fost mulți care au venit beți în plen și primesc 10.000 de euro pe lună. A fost un deputat USR care a recunoscut că el, recreativ, fumează periodic. Am suficientă experiență cât să îmi dau seama de mirosul de marijuana. Am mai trecut pe holuri și am simțit mirosul”, a declarat George Simion la Antena 3 CNN.

Citeste si ...