Ce rasă de pisică ți se potrivește, în funcție de zodie. Horoscopul armoniei perfecte

Berbec – Pisica British Shorthair

Berbecul este genul de om care trebuie să fie lider, are o personalitatea dominantă, uneori agresivă, dar întotdeauna conduce spre dezvoltarea unui lucru nou şi important. Pisica din rasa British Shorthair se potriveşte cel mai bine cu personalitatea sa, drept urmare este cea mai potrivită pentru el, scrie Eva.

Taur – Pisica siameză

Taurul este cunoscut ca fiind un om foarte independent care poate da dovadă de mare încăpăţânare atunci când vrea. Pisica siamză îi reprezintă în totalitate personalitatea, prin urmare este cea mai potrivită pentru el.
Gemeni – Pisica persană

Gemenii sunt reprezentaţi de oameni care îşi urmează visurile. Ei sunt ambiţioşi, foarte energici şi îndrăzneţi pentru a ajunge unde şi-au propus. Pisica persană le reprezintă personalitatea şi este cea mai potrivită pentru ei.

Rac -Pisica Ragdoll

Racul este unul dintre cei mai enigmatici oameni pe care îi poţi întâlni. El poate fi raţional şi visător sau gheaţă şi foc în acelaşi timp. Imprevizibilitatea lui este cel mai mare atuu al său care îi oferă acea aură de mister. Pisica din rasa Ragdoll îi reprezintă cel mai bine personalitatea şi, prin urmare, este cea mai potrivită pentru el.

Leu – Pisica Maine Coon

Leul este un adevărat războinic şi, totuşi, un suflet blând. El poate fi foarte protectiv cu cei drago, dar poate fi, de asemenea, complet indiferent faţă de cei pe care îi urăşte. Pisica Maine Coon îi reprezintă cel mai bine personalitate şi, prin urmare, este cea mai potrivită pentru el.

Fecioară – Pisica bengaleză

Fecioara este o persoană care îşi trăieşte viaţa la maximum. Ea este mândră de cine este pentru că ştie că a muncit mult pentru a ajunge acolo. Pisica bengaleză îi reprezintă cel mai bine personalitate şi, prin urmare, i se potriveşte de minune.

Balanţă – Pisica Sfinx

Balanţa caută echilibrul în viaţă. Aceasta este genul de om care ştie să trăiască cu moderaţie, să vorbească cu tact şi să arate cea mai mare discreţie. Pisica Sfinx îi reprezintă cel mai bine personalitatea şi, prin urmare este cea mai potrivită pentru ea.

Scorpion – Pisica abisiniană

Scorpionul este o persoană foarte puternică. Are o voinţă de fier şi o inimă curajoasă care bate odată cu dragostea pe care o simte. El aduce pacea şi dragostea pe lume, dar este şi mereu pregătit să lupte pentru ceea ce crede. Pisica abisiniană îi reprezintă cel mai bine personalitate şi este, prin urmare, cea mai potrivită pentru el.

Săgetător – Pisica Russian Blue 

Săgetătorul este omul cu foc în suflet şi cu sete în inimă. El este ghidat întotdeauna spre fumuseţe şi perfecţiune, iar atenţia pentru detalii îl face să fie unul dintre cei mai perseverenţi oameni. Pisica Albastru de Rusia îi reprezintă cel mai bine personalitate şi, prin urmare, este cea mai potrivită pentru el.

Capricorn – Pisica burmeză

Capricornul este o persoană empatică. El înţelege profund sentimentele şi este extrem de bun în manipularea sentimentelor altor persoane. E calm şi adunat din naştere. E genul de om care îţi înţelege punctul de vedere punându-se în pielea ta, de aceea te poţi baza oricând pe el. Pisica burmeză îi reprezintă cel mai bine personalitate şi, de aceea, este cea mai potrivită pentru el.

Vărsător – Pisica American Bobtail

Vărsătorul este un om îndrăzneţ căruia nu îi place să îşi aleagă cuvintele. El vorbeşte din inimă şi o face fără teamă sau plăcere. El preferă mai degrabă să te rănească cu adevărul decât să te mângâie cu o minciună. Pisica din rasa American Bobtail îi reprezintă cel mai bine caracterul şi e cea mai potrivită pentru el.

Peşti – Pisica Exotic Shorthair

Peştii sunt oameni amabili şi blânzi, iar inimile lor sunt pline de iubire. Acestea sunt sufletele care fac din lume un loc mai frumos în care să trăieşti. Ei ar suporta multe pentru a se asigura că celorlalţi le este bine. Pisica exotică cu păr scurt le reprezintă cel mai bine personalitate şi, prin urmare, este cea mai potrivită pentru ei.

Citeste si ...