google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Test de logică: care familie este cea mai prietenoasă? Nu trebuie decât să privești imaginile cu atenție

Pentru a afla dacă o familie este prietenoasă sau nu, este suficient să acordați atenție detaliilor: cum se comportă familia la o plimbare în parc, ce gesturi fac soții, cum se comportă părinții cu copilul, scrie Revista Sufletului.

Iată și ce spune despre tine imaginea pe care ai ales-o.

Familia nr. 1

Imaginea arată cât de atent își conduce mama fiul de mână. Este evident că au o relație de încredere, ceea ce nu se poate spune despre bărbatul de lângă ea. Se simte că mama separă fiul de tată și nu-i acordă nicio atenție. Poate părea că acest bărbat nu este un membru al familiei.

Familia nr. 2

Părinții care merg în spate seamănă cu o familie obișnuită. Nimic deosebit, dar privind modul în care copilul aleargă fericit în față, nu poți observa că părinții păstrează o distanță între ei. Se poate presupune că familia este complet normală sau încearcă să pară așa din exterior.

Familia nr. 3

Când oamenii sunt fericiți, este greu să nu observi. Familia nr. 3 pur și simplu radiază de fericire: părinții, care se iubesc, nu și-au irosit toată tandrețea unul pentru celălalt în perioada vieții de familie, iar copilul merge cu îndrăzneală lângă ei și se ține ferm de mână tatălui său. Aceasta este o familie prietenoasă, fericită.

Citeste si ...