google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Tatăl victimei accidentului din 2 Mai susține că părinții lui Vlad Pascu ar trebui să fie audiați și cere numele polițiștilor implicați

Ștefan Dragomir, tatăl uneia dintre victimele accidentului tragic din 2 Mai, a emis acuzații grave legate de eveniment și a cerut dezvăluirea numelor polițiștilor implicați în caz.

El suspectează că părinții lui Vlad Pascu, șoferul implicat în accident, ar trebui să fie implicați în anchetă și a subliniat importanța acestui aspect.

Tatăl îndurerat a declarat:

„Vrem să se afle numele polițiștilor care l-au mângâiat pe crestet, vrem să știm și numele copiilor care l-au însoțit pe Vlad Pascu în mașină. În opinia mea, de om simplu, de acolo pleacă toată protecția. Pe cine consider eu vinovat? Mihai Pascu. Mare minune dacă n-a fost și Mihai Pascu lângă copil. Și dacă n-a fost, oricum Pascu (Vlad – n.r.) n-a fost singur atunci.”

Tatăl a subliniat, de asemenea, că consideră greșită ideea că Vlad Pascu ar fi fost învățat să spună că a fost singur în mașină și a adăugat: „Nu toți în țara asta suntem tâmpiți.”

El a dezvăluit detalii cutremurătoare despre starea fizică a fiicei sale, subliniind că o parte a craniului acesteia lipsește.

Totodată, a menționat că are hanoracul fiicei cu urme de sânge pe el, pe care l-a găsit în boscheți și a criticat investigația poliției.

Aceste acuzații grave aduc mai multă atenție asupra cazului și subliniază importanța unei anchete corecte și transparente pentru stabilirea responsabilităților în acest tragic accident de mașină.

Citeste si ...