google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Suma colosală plătită de o familie din România pentru închirierea unui loc de parcare. Au licitat la maxim să îi facă în ciudă vecinului

Licitația a decurs normal până în momentul în care o familie a ridicat suma la 3.000 de euro. Asta în timp ce ceilalți locatari plătesc anual doar 150 de lei. Familia și-a dorit extrem de mult acel loc de parcare, așa că a fost de acord să plătească 3.000 de euro.

A fost platit cel mai scump loc de parcare daca putem sa spunem asa a avut loc licitatia. Pe acest loc intr-adevar s-a ajuns la suma de 15 mii de lei platita deja deci domnul si doamna au intrat in posesia locului respectiv”, a spus Aurel Vlăduț, șeful Biroului de Comunicare al Primăriei din Severin. 

Bianca Drăgușanu lovește din nou cu o declarație controversată: „Un bărbat sărac e un bărbat prost”

Cu toate acestea, suma fabuloasă este pentru închirierea mult râvnitului loc de parcare pentru doar un an. 
„Anul viitor trebuie sa confirme din nou aceasta suma daca nu o confirma ramane fara locul de parcare pe care anul acesta l-a platit”, a mai spsu oficialul local.

Vecinii spun că suma la care s-a ajuns pentru un simplu loc de parcare este nejustificat de mare.

„Foarte mult trebuia sa faci o casa cu 150 de milioane. Eu cred ca are lumea bani daca plateste 3000 eu nu sunt de acord nici cu 1500 cum dam noi 150”, a spus un vecin de-al familiei.

În plus, potrivit oamenilor care locuiesc în zonă, în parcarea unde se află locul licitat cu 3.000 de euro, ar mai fi alte 400 de spații, dintre care, foarte multe ar fi libere. Acestea vor reveni persoanelor care depun cel mai repede solicitarea. Prețul acestora va fi cel standard, de 150 de lei pe an.  

Judecătorii l-au lăsat pe Ion Țiriac fără armele de vânătoare dragi. Decizia este definitivă

Citeste si ...