google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Spune cum ții pumnul strâns, ca să știi cum ești! Testul care dezvăluie ce ții ascuns – Uluitor cât de adevărat este!

Modul cum ții pumnul strâns poate spune multe despre ține. Privește imaginea de mai jos și identifică modul în care ții pumnul strâns. Apoi citește semnificația alegerii făcute.

Imagine

Cum ții pumnul strâns # Modul 1

Dacă obișnuiești să-ți ții pumnul strâns ca în prima imagine, principalele tale caracteristici sunt intuiția și imaginația. Oamenii apreciază la tine generozitatea și entuziasmul. Ești o fire curioasă, nerăbdătoare, tenace în urmărirea propriilor scopuri. Ai un simț al umorului dezvoltat și atragi cu ușurință atenția oamenilor.

Îți plac onestitatea, respectul, sentimentele nobile. Ești un om bun, care se gândește la ceilalți și așa vrei să te trateze lumea. Ai un miros fin când vine vorba despre oamenii care au sau n-au aceleași interese cu tine. În dragoste, ești rezervat, deși dragostea este foarte importantă pentru tine.

Cum ții pumnul strâns # Modul 2

Dacă obișnuieșți să-ți ții pumnul strâns ca în imaginea 2, ești o persoană creativă și sociabilă. Prietenii te iubesc pentru felul tău de a fi, vesel și optimist. Eșți sincer, ager la minte și ai încredere de sine. Nu îți place să întârzii, ești un bun lider. Și totuși, frica ta de eșec te împiedică să faci mai multe decât ai putea face. Ai tot timpul nevoie să fii lăudat, să ți se îndrume pașii, să ți se spună cât ești de bun.

Cum ții pumnul strâns # Modul 3

Dacă obișnuiești să-ți ții pumnul strâns ca în imaginea 3, ești o persoană carismatică, dar foarte pretențioasă. Deseori se spune despre tine că ești taciturn, pentru că nu ești cea mai comunicativă persoană. Apropiații, însă, se simt foarte confortabil în prezența ta.

Ai nevoie de mai multă flexibilitate pentru a putea fi acceptat într-o echipă. Dar cine ajunge să te cunoască, va ști ce om bun ești.

Citeste si ...