google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Soț și soție acuzați de viol, corupere și agresiune sexuală față de minori. Fiica lor, martoră

Soţia bărbatului a fost trimisă şi ea în judecată pentru fapte similare, iar procurorii au stabilit că una dintre infracţiuni a fost comisă în prezenţa fiicei celor doi.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba a anunţat, miercuri, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, în stare de arest preventiv, acuzat de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor.

Procurorii au identificat şase victime, instrumentând zeci de fapte.

Potrivit rechizitoriului, ”în perioada iulie 2017 – octombrie 2018, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate T.C. de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (6 – 7 ani), H.I.C. a întreţinut cu aceasta acte de natură sexuală şi un raport sexual”.

De asemenea, ”în perioada ianuarie 2019 – martie 2023, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate C.A. de a exprima un consimţământ valabil exprimat din cauza vârstei fragede (8 ani la momentul de început), inculpatul H.I.C. a întreţinut cu aceasta un număr de 14 acte de natură sexuală (ce intră în componenţa infracţiunii de agresiune sexuală) şi un număr de 17 raporturi sexuale, acte sexuale orale şi alte acte de penetrare vaginală (ce intră în componenţa infracţiunii de viol)”.

”În perioada ianuarie, anul 2016 – martie, anul 2022, inculpatul a comis mai multe acte de natură sexuală şi a întreţinut un act sexual oral în prezenţa persoanelor vătămate minore H.A. şi T.C., care în acele momente nu aveau împlinită vârsta de 14 ani. Unul din actele mai sus menţionate a fost comis împreună cu soţia sa, suspecta H.A.V., faptele întrunind elementele constitutive ale infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor”, au mai precizat procurorii.

Aceştia au stabilit că bărbatul a comis fapte similare, în mod repetat, chiar în ciuda opoziţiei victimelor sale.

”La data de 19.04.2022, în jurul orei 12:45, profitând de vârsta persoanei vătămate N.E. (9 ani la acel moment), inculpatul H.I.C. i-a tras acesteia pantalonii de pijama sub zona fundului (persoana vătămată rămânând dezbrăcată) şi atins-o cu palma stângă în zona feselor. Totodată, prin acelaşi rechizitoriu s-a dispus şi trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatei H.A.V. pentru săvârşirea infracţiunii de coruperea sexuală a minorilor, constând în aceea că la data de 07.01.2016, a întreţinut un act de natură sexuală cu inculpatul H.I.C., în prezenţa minorei H.A., fiica celor doi”, au mai transmis procurorii.

Citeste si ...