google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Soluția prin care Dan Bittman a slăbit fără efort. A reușit să dea jos șapte kilograme

Dan Bittman, iconul muzical și maestru al bucătăriei festive, se pregătește de sărbători într-un mod cu totul special. Deși Revelionul îl găsește pe scenă în București, Crăciunul este rezervat exclusiv familiei, iar artistul îi răsfăță pe cei dragi cu preparatele sale deosebite, devenite adevărate tradiții culinare.

Specializat în sarmale, borș de legume, pui pe sticlă și cartofi la cuptor, artistul își impresionează nu doar fanii cu vocea sa, ci și cu talentul său în bucătărie.

Cu o formă fizică remarcabilă și o pierdere în greutate de șapte kilograme, Bittman nu se teme să se dedice bucuriilor culinare, adoptând un regim alimentar bazat pe postul intermitent.

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate”, a dezvăluit artistul într-o discuție.

Postul intermitent și sănătatea

Modelul alimentar adoptat de Bittman, cunoscut sub denumirea de post intermitent, a devenit din ce în ce mai popular în rândul celor preocupați de sănătate.

Prin alternarea perioadelor de limitare a consumului de alimente cu intervale de alimentație, acesta promovează nu doar scăderea în greutate, ci și beneficii asupra stării generale de sănătate.

Dan Bittman va prezenta show-ul ”Aici eu sunt... | News.ro

Cadouri cu înțeles și momente de familie

În spiritul sărbătorilor, Dan Bittman a făcut schimbări în modul său de a oferi cadouri, renunțând la obiecte materiale în favoarea banilor, oferind astfel libertatea de a alege.

Artistul și-a asumat că băieții săi i-au reproșat neglijarea în copilărie, iar acum, în perioada aglomerată cu concerte, își dedică timpul prețios familiei.

Dan Bittman aduce savoare și armonie în sărbătorile sale, îmbinând cu măiestrie muzica și arta culinară. Cu sarmalele și postul intermitent ca elemente de bază, artistul își surprinde fanii și familia într-un spectacol culinar autentic.

Citeste si ...