google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Se știu deja culorile de păr ale anului 2024: Nuanțele reci sau cele naturale? – La ce nu se renunță definitiv

Culorile naturale de păr, fie ele închise sau deschise, câștigă din ce în ce mai mult teren, spun specialiștii în hairstyling. Atât în ultima parte a acestui an, cât și în 2024, se face treptat tranziția către nuanțele calde, potrivit hairstylistul Adrian Trif, scrie unica.ro.

Nuanțele, tunsorile și culorile în trend în anii ’90 continuă să fie foarte populare. Părul strălucitor, cu volum și tuns în trepte rămâne alegerea preferată de majoritate.

Potrivit trendurilor anunțate deja în industria internațională, blondele vor fi ușor date la o parte, iar 2024 ar urma să fie anul brunetelor. La modă vor fi nuanțele de maro, maro cu nuanțe de scorțișoară, cafea, caramel sau ciuperci. Tonurile cenușii și reci vor face loc nuanțelor mai calde și mai seducătoare de maro-auriu, potrivit ChezVousHair.

„Renunțăm la blondurile reci, cenușii. Atât pentru această toamnă, cât și pentru anul următor, în materie de culoare, renunțăm la blondurile reci, cenușii, și trecem la o altă paletă cromatică, mai caldă și mai naturală, cu nuanțe precum vanilla blonde, honey blonde, mocha, chiar și caramel”, a declarat hairstylistul Adrian Trif.

Tot potrivit lui, cel mai important aspect în alegerea culorii de păr este nuanța tenului, urmat de culoarea ochilor.

„În cazul în care avem un ten cu un subton rece, sunt indicate nuanțe care să-l complimenteze, precum nuanțele de șaten cât mai reci și naturale sau blondurile platinate. Pentru un subton cald putem opta pentru nuanțe precum caramelul, ciocolatiul sau blondurile aurii”, a mai explicat Adrian Trif. 

„Un alt factor care ne ajută să alegem culoare potrivită de păr este culoarea ochilor. De exemplu, ochii albaștrii sunt foarte bine scoși în evidență de blondurile calde. Cei verzi sunt scoși în evidență de culori precum arămiul sau șatenul deschis. Ochilor căprui, fiind mult mai versatili, li se atribuie nuanțe de șaten, ciocolatiu și castaniu”, a explicat Adrian Trif, potrivit unica.ro.

Citeste si ...