google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Scandal uriaș în Coaliție. Paul Stănescu îi dă replica lui Rareș Bogdan

„Am văzut că ieri s-a vorbit și despre linii roșii în Coaliție. Dacă tot vorbim de ele, eu spun că adevărata linie roșie care contează este să nu facem rău României și românilor, neluând măsurile care trebuie luate pentru a reduce deficitul bugetar. Cred că oamenii sunt sătui până peste cap de vorbe și mai ales de lideri politici puși pe harță, care se bat cu pumnul în piept că trebuie să fie duri cu PSD”, a afirmat Paul Stănescu, într-un comunicat de presă..

Paul Stănescu a făcut un apel la cumpătare din partea colegilor de Coaliție și a cerut unitate pentru discuțiile cu Bruxelles-ul.

„Le reamintesc că, cea mai importantă bătălie pe care o dăm în această perioadă este la Bruxelles. Acolo avem negocieri grele și complexe pentru reducerea deficitului bugetar, fără să ni se impună să creștem taxe care să-i afecteze pe cei mai vulnerabili. PSD și PNL trebuie să joace într-o singură echipă în acest meci, pentru că e vorba de un interes mai larg, care este național. (…) Sunt convins că dacă stăm la masa discuțiilor și suntem mai cerebrali, vom găsi și soluțiile politice și pe cele economice care să pună românii pe primul loc”, a conchis secretarul general al PSD.

Reacțiile liderului social-democrat au venit după ce europarlamentarul și prim-vicepreședinte PNL Rareș Bogdan a afirmat că în planul de măsuri fiscale propus de premierul Marcel Ciolacu se află unele care vor dăuna, nominalizând creșterea impozitului pe dividende și scăderea plafonului pe cifra pe cifra de afaceri de la care începe impozitarea microintreprinderilor.

Citeste si ...