google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Ramzan Kadîrov, în stare critică? Liderul cecen ar avea mici șanse de supraviețuire

Scenariul a fost lansat de Ghenadi Gudkov, fost deputat și lider al opoziției ruse. Acesta susține că are informațiile de surse c ecene foarte apropiate lui Kadîrov. 

 

„I-am sunat pe ceceni proeminenți și i-am întrebat: se poartă urât, ia substanțe, sau este într-adevăr starea de sănătate? Ei spun că, potrivit datelor lor, el e cu adevărat bolnav de rinichi. A suferit o operație, un transplant, nu a avut succes în totalitate, se presupune că nu totul a prins, au apărut niște abcese. Starea lui de sănătate este foarte proastă”, a spus Gudkov, la un podcast al jurnalistei ruse independente Iulia Latinina, potrivit dialog.

 

Zvonuri cu privire la o deteriorare bruscă a sănătății lui Ramzan Kadîrov au apărut în primăvara anului 2023, dar nu nu au putut fi verificate și nici nu au fost confirmate oficial.

Informația ridică și noi suspiciuni privind implicarea serviciilor secrete ale Kremlinului într-un scenariu de tip “Evgheni Prigojin”, deși nu este foarte clar de ce s-ar dori eliminarea lui Kadîrov, unul dintre cei mai obedenți susținători ai lui Vladimir Putin.  

Citeste si ...