google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Premierul Ciolacu: „Nu cred în testări în masă”

Premierul Marcel Ciolacu: „Nu cred în testări în masă”. În opinia sa, este o greșeală să se testeze toți copiii pentru consum de droguri. Care este soluția:
Șeful Guvernului, Marcel Ciolacu, spune că trebuie acționat pentru prinderea dealerilor de droguri și consideră că soluția nu este testarea în masă a copiilor, informează Antena 3 CNN. 

„Este o isterie națională în care să luăm copiii cu arcanul, mi se pare o abordare deplasată. Se vor lua măsuri drastice. (…) Nu cred în testări în masă. Este ceva care depășește… Dar am zis că venim cu modificări legislative, astfel încât dacă un părinte dorește testarea copilului său, acest lucru să se facă pe cheltuiala statului.

Vor și modificări, cum sunt cu permisele – o perioadă în care nu mai ai voie dacă vei fi găsit…, poate găsim și la tinerii între 16 și 18 ani, dacă vor fi depistați la anumite testări să nu aibă voie să-și ia permisul de la 18 ani, poate se gândesc de două ori mai bine când vor să experimenteleze acest lucru. Cu adevărat, statul e dator ca în perioada următoare să aceționeze mult mai drestic și mult mai coordonat”, a spus premierul Marcel Ciolacu, citat de Antena 3 CNN.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că drogurile reprezintă un fenomen alarmant și a pus consumul de droguri în școli pe agenda CSAT, notează Avertizori de Integritate. 

Citeste si ...