google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Polițistul beat și drogat din Caracal, REȚINUT – A rănit o tânără pe trecerea de pietoni și a încercat să mușamalizeze totul

Polițistul beat și drogat care a accidentat o femeie în Caracal, județul Olt, a fost reținut de procurori. Angajatul MAI urmează să fie prezentat, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Incidentul s-a petrecut marți dimineața, pe o stradă din municipiul Caracal. Un tânăr polițist, în vârstă de 21 de ani, drogat și băut, a urcat la volan și a fost implicat într-un accident rutier. El a lovit cu mașina o femeie care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia lovită avea 33 de ani și a fost transportată de urgență la spital.

Pentru a scăpa de acuzații, polițistul beat și drogat le-a spus autoritățile din Caracal că la volan ar fi fost o tânără. Este vorba despre sora polițistului care și-ar fi asumat responsabilitatea pentru acest incident.

În urma verificărilor, însă, polițiștii de la serviciul rutier din Caracal au stabilit cum s-au petrecut lucrurile în realitate. Ei au confirmat că mașina a fost condusă de polițistul drogat, astfel că au deschis un dosar penal.

Accident rutier grav provocat în Caracal, județul Olt, de un polițist din Constanța. O tânără a ajuns la spital după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de ofițerul de poliție băut și drogat.

Șoferul care a provocat accidentul este ofițer de poliție, din IPJ Constanța, și a fost găsit pozitiv la testarea cu etilotestul dar și cu drugtest: 2 substanțe interzise active.

Potrivit presei locale, autorul accidentului, polițist, a încercat să-i inducă în eroare pe colegii săi de la Poliția Rutieră. Șoferul polițist, de la IPJ Constanța, i-a mințit inițial pe polițiști că nu ar fi condus el mașina, punând pe altcineva la volan în locul său.

Accidentul produs de polițistul din Constanța, băut și drogat, vine la câteva zile după un alt accident, mortal, din Popești-Leordeni, al cărui autor este tot un polițist, care era drogat.

ACCIDENT RUTIER ÎN MUNICIPIUL CARACAL, PRODUS DE  UN POLIȚIST BĂUT ȘI DROGAT

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 05:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal. 

Citeste si ...