google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Miruna Pascu, arest preventiv pentru 30 de zile. De ce este acuzată mama șoferului drogat?

Miruna Pascu îi spunea denunțătoarei ce să declare în fața anchetatorilor când este întrebată de fiul ei. Și chiar îi cerea să mintă despre postările cu droguri din mediul online. 

Tribunalul Municipiului București a admis propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Conform procurorilor, din cercetări a rezultat faptul că, în mod conştient şi deliberat inculpata (mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu) a exercitat  presiuni de natură să constrângă moral  o persoană, pentru a o determina să nu dea declaraţii de martor  sau să facă declaraţii mincinoase, într-o cauză instrumentată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa privind săvârşirea infracţiunii  de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

 

STENOGRAME BOMBĂ: MAMA DROGATULUI ȘANTAJA OAMENII-CHEIE DIN DOSAR

MIRUNA PASCU: Spune că ai avut probleme de sănătate, că unele lucruri ţi le aminteşti, unele lucruri nu ţi le aminteşti şi dacă e vorba să fii chemată în dosar, o să ai şi tu nevoie de un avocat…şi cu asta basta, şi mai vorbim, şi mai vedem.

DENUNȚĂTOARE: Și ce să spun dacă mă întreabă?

MIRUNA PASCU: Îți repet! Orice declarați voi, ca și între ghilimele martori, nu sunteți martor…voi cumva trebuie să fiți agățați toți pentru acele clipuri, vă repet, că nu există nimic altceva decât mizeriile alea de pe net.

Citește continuarea

Citeste si ...