google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Ligia Deca, mesaj de 11 septembrie: „Trăiesc emoţia acestui început de an şcolar în două ipostaze, de mamă şi de ministru al Educaţiei”

„Școala este locul creșterii copiilor noștri, al descoperirii, al învățării și al prieteniei. Vă îndemn să le fim, împreună, sprijin și sursă de echilibru – atât pentru succesul școlar, cât și pentru binele lor emoțional.

Vă doresc tuturor un an școlar bun! Cu reușite pe măsura muncii depuse și cu încredere că putem reda școlii locul pe care îl merită!

Împreună, școală și familie, prin comunicare onestă și sprijin reciproc, vom crește viitori adulți responsabili, demni, empatici și pregătiți să facă față oricăror provocări!”, a transmis Ligia Deca, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, la început de an școlar.

„Trăiesc emoţia acestui început de an şcolar în două ipostaze: aceea de mamă şi aceea de ministru al educaţiei”, a adăugat Ligia Deca.

Ligia Deca a devenit ministru al Educației în urmă cu aproape un an, pe 3 octombrie 2022, în Cabinetul condus de Nicolae Ciucă la acea dată. A fost numită după demisia lui Sorin Cîmpeanu. Ligia Deca a fost numită consilier de stat pe 29 iunie 2015, apoi, în al doilea mandat la Cotroceni al lui Iohannis, a fost numită consilier prezidențial pe 23 decembrie 2019.

Citeste si ...