google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Care este cea mai bună zodie pentru a deveni profesor – Doar 3 pot deveni dascăli aproape perfecți pentru elevii lor

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii nu sunt cei mai răbdători profesori, dar cu siguranță dacă îi ai în viață, vei învăța ce înseamnă să participi la „maraton” alături de ei. De multe ori, un Berbec agresează de teamă că va fi el agresat, așa că s-ar putea să te trezești tras în conflicte din cauza lui. Un singur elev care nu îi acordă maxima atenţie în timpul orelor îi poate perturba lecţia, deoarece Berbecul se simte lezat şi subapreciat. Are tendinţa să dea note din instinct şi să pedepsească aspru, într-un acces de furie. Berbecii se tem, în ciuda curajului lor, așadar o să poți învăța de la ei că dincolo de orice teamă, merită să lupți pentru idealurile tale și să nu îți pierzi niciodată speranța că vei câștiga. 

Taur/ Ascendent în Taur

Ca profesor karmic, Taurul dacă apare în viața ta, te poate învăța ce este stabilitatea. Poți lua exemplul său în a vedea plăcerile vieții, dar poți vedea că în spatele multor acțiuni ale oamenilor stă teama de abandon. S-ar putea să ți se pară materialist, dar Taurul te poate învăța și care este cu adevărat valoarea resurselor de care dispui. De multe ori, el vrea să îşi facă pe deplin datoria, conform planului de lecţie, fără să facă din interacţiunea cu elevii o prioritate. Constant în atitudine şi destul de rigid, profesorul născut în acest semn zodiacal merge în linie dreaptă şi riscă să devină plictisitor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni 

Gemenii îți vor fi alături în calea ta spre dezvoltare. Nu e nevoie să interacționezi mult cu ei, vei rămâne cu siguranță cu multe lecții de pe urma lor. Sunt profesori înnăscuți. Pe de altă parte, dacă te gândești la Gemeni ca la profesori karmici, atunci va trebui să înveți lecțiile propriului interes, al propriilor curiozități și al importanței studiilor în viață. Riscul în cazul unui profesor din această zodie  este să nu devină prea “prieten” cu elevii şi să îşi piardă autoritatea în faţa acestora.

Rac/ Ascendent în Rac

Racii sunt profesori răbdători, te vor primi în brațele lor de mamă și vor încerca să îți fie umăr de sprijin. Dacă ai, în schimb, un nativ Rac pe post de profesor karmic în viața ta, atunci vei învăța neplăcerile victimizării și ale șantajului emoțional. Vei înțelege mai ușor zicala „ce ție nu îți place, altuia nu-i face”. Teama de respingere de ambele părți va fi la ordinea zilei. Va avea întotdeauna preferaţi şi detestaţi, cu care se va comporta la extreme: cu cei buni, ca un înger din Cer, cu cei răi, exact ca un dictator nemilos.

Leu/ Ascendent în Leu

Dacă ai un Leu în viața ta, ei bine, te poate învăța iubirea de sine, încrederea și bucuria. Însă dacă ai un Leu toxic pe post de profesor karmic, s-ar putea să înveți că orgoliul nu miroase a bine, că flexibilitatea are multe avantaje și că de multe ori „capul face, capul trage”. De multe ori, scopul profesorului Leu este să fie plăcut de elevii săi, nicidecum să facă performanţă şcolară cu aceştia.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

De la Fecioare ai de învățat enorm! Îți pot arăta grija pentru detalii, dorința de a te perfecționa și felul în care să ai grijă de tine, de casă, de natură. Dacă ai o Fecioară „karmică” în viață, o să te cam învețe ordinea și disciplina, o să te critice și o să te facă să înțelegi mai clar de ce e bine să vezi mai întâi bârna din ochiul tău, decât paiul din ochiul altora. În general, aceşti nativi menţin o oarecare distanţă faţă de elevi, cu excepţia celor foarte performanţi, de care se ataşează şi pentru care devin adevăraţi confidenţi. Notele date de un profesor Fecioară nu sunt niciodată generoase, dimpotrivă.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Dacă stai pe lângă o Balanță s-ar putea să primești lecții importante cu privire la relații, mediere și diplomație. Dacă ai o Balanță pe post de profesor karmic, atunci va fi un profesor care te va accepta, până la punctul limită când te va judeca mai dur decât toți ceilalți. Totodată, lângă Balanțe, poți învăța să faci mai ușor alegeri, înțelegând că tărăgănarea e toxică. Va nota elevii pe bună dreptate şi nu va permite nicio formă de trişare în procesul educativ. La extemporale şi teze, se poate transforma într-un adevărat uliu, căruia nu îi scapă nici fiţuicile microscopice ascunse în pix. Copiatul este, pentru profesorul Balanţă, un înalt act de trădare.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Scorpionul este unul dintre marii profesori ai zodiacului. Poate cu toții am avut un Scorpion și știm că el este printre cei mai duri „profesori karmici”. Având înscrisă în sânge trauma trădării, Scorpionul te va învăța ce este încrederea tocmai prin lipsa sa de încredere. Răzbunare, manipulare, criză, toate aceastea te vor face să ajungi la multe conștientizări. La ora ţinută de un nativ în Scorpion, nimeni nu suflă. Chiar dacă reuşeşte să îşi intimideze elevii şi să le insufle un aer profund de autoritate, notele de la final de semestru sunt întotdeauna mai mari decât cele aşteptate.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

O să înveți să iubești viața de la un nativ Săgetător, să îți placă glumele, să fii din când în când filosof. Pe de o parte rebeli, pe de altă parte conservatori din anumite puncte de vedere, jovialii Săgetători se tem la rândul lor de abandon, de aceea refuză să intre în relații stabile și preferă să cutreiere lumea, mai degrabă. S-ar putea să te lase cu buza umflată și să trebuiască să decizi tu singur ce ai avut de învățat. Însă profesorul Săgetător deţine darul rar de a îmbina perfect două atitudini-cheie pentru o relaţie bună cu elevii: ştie să fie prietenos şi sever, exact atunci când este cazul. Orele susţinute de acest nativ sunt mereu captivante, interesante şi presărate cu umor. De aceea, acest tip de profesor ajunge să fie în general printre preferaţii elevilor de toate vârstele

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

De la Capricorni poți învăța foarte multe, sunt niște profesori ideali și răbdători. Poți învăța munca, disciplina, dorința de a fi cât mai chibzuit, dar Capricornul se teme mereu că nu va putea să aducă niciodată ceva suficient de bun în lume, de aceea muncește din greu pentru a dobândi succesul și uneori muncește prea mult. Ai puterea să înveți de la un Capricorn karmic ce înseamnă să dozezi. Profesorul-Capricorn este clasicul dascăl sobru, cu un discurs impecabil, neimplicat emoţional, sever şi foarte puţin tolerant. Are pretenţia ca toţi elevii să asimileze excelent materia, deoarece metodele sale de predare sunt întotdeauna la superlativ. Cei care nu ţin pasul rămân, din pacate, corigenţi.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nativii Vărsători sunt profesori ai colectivităților, sunt semne rebele care nu au timp în goana lor să stea după tine. Se tem ca nu cumva să își piardă libertatea, așadar ca profesori karmici apăruți în viața ta, poți învăța de la ei că echilibrul este cea mai bună măsură. Poți aprecia ce înseamnă să te descoperi pe tine, în afara turmei. Unui profesor-Vărsător îi va plăcea să găsească o abordare nouă pentru predare, chiar dacă acest lucru înseamnă să predea matematica în parc, într-o după-amiază frumoasă. Spontan şi entuziast, acest profesor este cel mai bun prieten al elevilor săi.

Pești/ Ascendent în Pești

Fantezie, culori, muzică, poezie și vindecare, toate acestea pot fi învățate cu ușurință de la nativii Pești. Dacă ai un „Pește karmic”, însă, va fi nevoie să ai revelații și cu privire la superficialitate sau neseriozitate și să te gândești serios dacă tu chiar ai nevoie să fii salvat de fiecare dată. Alături de Pești, pe de altă parte, poți să înveți inuiția și telepatia și să simți că lumea nu are limite. Profesorul-Pești face eforturi reale de a-şi ajuta elevii să asimileze cunoştinţe, fără traume şi note proaste. Sensibilitatea acestui dascăl este deseori speculată de elevii săi, care profită de bunătatea lui şi îşi permit să mai “trişeze” pe ici, pe colo.

Sursa: astrosens.ro/publika.md

Citeste si ...