google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Imperiul imobiliar al familiei Pascu. Părinții beizadelei care a ucis 2 tineri la 2 Mai dețin 700 de proprietăți de lux! Conexiuni cu mafia care sufocă România

714 imobile și terenuri ar deține soții Pascu, majoritatea în zonele luxoase ale Capitalei. Proprietăți au și la malul mării,în comuna 23 de August și Olimp, dar și în Ilfov, la Izvorani, unde și-au construit vile bogații României.

Familia Pascu ar fi vrut să construiască și un hotel de 10 etaje în Sectorul 1 al Capitalei, pe Bulevardul Expoziției. Părinții drogatului criminal ar fi depus anul trecut la Primărie documente expirate de aproape 10 ani. Cererea le-a fost respinsă și au dat în judecata instituția. Chiar și așa, fără succes.

Mai mult, soții Pascu au fost expropriați pentru construcția autostrăzii București-Ploiești. Cei doi dețineau în comuna Ștefănești de Jos peste zece hectare de teren.

Mihai Pascu ar fi reușit să facă primul milion de euro prin …cămătărie. La începutul anilor 2000, Mihai Pascu era nelipsit din instanță. Avea zeci de litigii cu românii pe care îi împrumuta cu bani. Ulterior, le-a luat apartamentele. Nu pentru că oamenii nu își plăteau datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau banii, Mihai Pascu nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit.

Familia ar avea inclusiv legături interlope. Cei doi soți apar în dosarul celebrului lider al lumii interlope Sile Cămătaru. Soții Pascu i-au fost martori în procesul în care Silviu Dudiță, cunoscut drept Fluturică, a fost găsit vinovat. Pascu i-a împrumutat acestuia 75 de mii de dolari și chiiar percepea o dobândă de 6 la sută pe lună, mult mai mult decât luau cămătarii condamnați la închisoare. 

Citeste si ...