google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Idei de ținute și rochii pentru banchet. Ce se poartă în 2024 la evenimente

Cu atât de multe opțiuni disponibile în acest moment, fetele care termină o etapă importantă din parcursul lor academic au nevoie de îndrumure pentru a face o declarație despre ceea ce sunt ele în această etapă a vieții lor.

Idei de ținute și rochii pentru banchet

Indiferent dacă participați la un banchet elegant, casual și în natură, alegerea ținutei potrivite ar trebui să fie gândită. Sigur vrei să te încadrezi în peisaj, dar nici nu vrei să ieși în evidență.

Pentru a evita astfel de situații, ai mai jos sfaturi pentru alegerea ținutei de banchet, în funcție de eveniment care este organizat pentru tine și colegii tăi.

Ce se poartă la un banchet elegant

Dacă participi la un banchet formal, codul vestimentar va fi probabil condus de eleganță. Acest lucru înseamnă că ar trebui să optezi pentru o rochie lungă.

Alege o rochie într-o culoare clasică, neutră, cum ar fi negru, bleumarin sau gri. Evită culorile strălucitoare sau modelele îndrăznețe, deoarece pot distrage atenția.
Optează pentru accesorii elegante, cum ar fi un colier statement sau cercei mici. Evitați orice lucru prea sclipitor. Ai grijă ca pantofii să fie comozi și potriviți pentru ocazie.

Ce se poartă la un banchet casual

Dacă participi la un banchet casual, codul vestimentar va fi probabil mai relaxat. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că ar trebui să apari în haine sport.

Optează pentru o rochie sau o fustă și o bluză, sau pantaloni și o cămașă deosebită. Evită orice lucru prea casual, cum ar fi blugi sau pantaloni scurți.

Alege culori și modele care sunt distractive și jucăușe, dar nu prea accesorizate. Poartă pantofi confortabili, potriviți pentru ocazie, cum ar fi mocasini, sandale joase, balerini.

Ce se poartă la un banchet în aer liber

Dacă participi la un banchet organizat în aer liber, codul vestimentar va fi probabil semi-formal sau elegant, foarte asemănător cu un banchet elegant.

Multe banchete organizate în aer liber sunt evenimente formale sau semi-formale, ceea ce înseamnă că ar trebui să alegi ținute elegante și accesorizate cu atenție. Poți opta pentru o rochie de cocktail, o bluză și o fustă elegantă sau un set superb din două piese.

Citește continuarea aici

Citeste si ...