google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Forma buzelor spune TOTUL despre personalitatea ta – Ce trăsături ascund cele mai perfecte buze

Știai că buzele subțiri sunt asociate cu autocontrolul, iar cele pline de volum cu sensibilitatea și empatia? Buzele reprezintă un indicator important al caracterului nostru. Iată ce poate să spună forma buzelor tale despre personalitatea ta! 

Buze pline de volum și moi 

Dacă ai buzele pline de volum și moi înseamnă că ești o persoană empatică și sensibilă. În plus, se spune că persoanele cu buze pline de volum prețuiesc relațiile mai mult decât orice, iar femeile cu această trăsătură au instinctul matern dezvoltat. 

Buze subțiri 

Persoanele care au buze subțiri știu că se controleze în momentele critice, fiind mai rezervate decât altele. Pot părea introvertite și prudente în comportament. Sunt independente și întotdeauna au o motivație. 

Buze în formă de inimă 

Dacă buzele tale sunt în formă de inimă înseamnă că te simți confortabil alături de ceilalți, îți place să socializezi, iar solitudinea nu te caracterizează. De asemenea, ești o persoană romantică și iubitoare, însă uneori tinzi să le atragi atenția celorlalți prin dramă. 

Buze asimetrice 

Forma buzelor tale este asimetrică? Înseamnă că ai un temperament variabil. Te adaptezi rapid la situații noi, însă îți schimbi rapid starea de spirit. De asemenea, ai o memorie foarte bună, ești spontan și, uneori, impulsiv. Totodată, asmietria sugerează că ai un suflet bun și le sari altora în ajutor, atunci când este nevoie.

Buza superioară subțire 

Dacă buza superioară este subțire, înseamnă că ești înzestrat cu calități excelente de lider. Ești o persoană pozitivă, ai multă energie și întotdeauna știi cum să îi convingi pe ceilalți să facă ceea ce tu îți dorești. Cu toate acestea, natura încăpățânată s-ar putea să îți pună piedici în dragoste. 

Buze strânse 

Temperamentul sever și reticența în exprimarea emoțiilor sunt trăsăturile persoanelor cu buzele strânse. Acestea pot fi disciplinate și concentrate pe obiectivele lor. 

Sursa: clickpentrusanatate.ro

Citeste si ...