google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Explozii Crevedia – Martori-cheie din noaptea tragediei, AUDIAȚI de procurori

Patronii stației GPL de la Creevedia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul acestora a depus contestație. Ionuț Doldurea și Cosmin Stângă sunt asociații firmei Flagas, societate care deține stația GPL de unde au pornit exploziile de la Crevedia, soldate cu morți și răniți.

Patronii firmei sunt acuzați de distrugere din culpă. În această infracțiune intră inclusiv aceea de ucidere din culpă pentru că în urma în urma exploziilor cinci oameni au murit.

De asemenea, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și față de o persoană juridică, societate comercială, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă, fiind vorba despre firma care avea acea stație de GPL.

Avocatul celor doi – Florin Cojocaru a făcut contestație împotriva acestei masuri. 

Avocatul patronilor stației GPL de la Crevedia: “Le-am spus să nu dea declarații”

Patronii statiei GPL din Crevedia care a explodat pe 26 august nu au vorbit nici miercuri dimineata cu procurorii! Cei doi au preferat sa pastreze si in cadrul audierilor din aceasta dimineata tacerea afisata inca de marti seara, totul la indemnul avocatului lor, Florin Cojocaru.

Ionut Doldurea si Cosmin Stanga “au preferat sa afle acuzatiile care le sunt aduse” in acest caz, a mai spus avocatul firmei Flagas care deține stația GPL de la Crevedia.

El preciza ca se asteapta la o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, pe care insa o vor contesta pentru a primi o masura mai blanda, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul juciar.

Acesta le-a transmis jurnalistilor sa nu se astepte ca la fiecare infatisare sa dea astfel de declaratii. Drept urmare, cel mai probabil, de acum inainte va urma o tacere atat din partea celor doi, cat si a avocatului lor in acest dosar atat de controversat.

Citește și Explozii Crevedia. Patronii stației GPL, în silenzio stampa – O nouă rundă de audieri la Parchetul General

Citeste si ...