google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Drama familiei care a pierdut o avere la păcănele – Adrian și soția lui Constanța stau mai mult pe străzi

Am pierdut mult de tot, o avere și de aceea suntem pe străzi. Așa își începe Adrian Crăciun povestea. Cu lacrimi în ochi spune că și-a ruinat viața și a pierdut tot ce avea la păcănele. Cu peste 12 ani în urmă, bărbatul de 52 de ani, a picat brusc în patima jocurilor de noroc, ispitit de mirajul unui câștig uriaș peste noapte. Atunci s-a abătut sărăcia peste familia sa. Moștenirea pe care o primise de la o rudă decedată a pierdut-o într-o sală de jocuri. Cel mai mult a câștigat 4 mii de lei și a crezut mereu că va urma și marele premiu, însă nu s-a întâmplat deloc așa.

Acum, Adrian și soția lui Constanța stau mai mult pe străzi. Băncile din centrul orașului Buzău le-au devenit pat. Au o casă, însă nu au condiții să locuiască acolo pentru că nu au mai avut bani să o renoveze. Când bărbatul de 56 de ani a căzut în patima jocurilor de noroc, soția sa muncea în străinătate și spera la un viitor mai bun atunci când se va întoarce în țară, dar viața a avut alt curs.

Deși trăiește zilnic cu regretul că a pierdut toată averea pe care o avea, nu a reușit să scape nici acum de acest viciu. Uneori mai intră în sălile de jocuri, alteori chiar joacă. În urmă cu trei luni a pierdut 1600 de lei, bani câștigați din munca cu ziua.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că există o propunere depusă la Camera Deputaţilor prin care păcănelele să fie eliminate din toate orașele. 

Citeste si ...