google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

De ce ar trebui să pui sare în sticla de ulei, înainte de a-l folosi. Trucul care le va face gospodinelor viața mai ușoară

Cu toate acestea, există o soluție simplă și eficientă pentru a preveni această problemă: adăugarea de sare în sticla de ulei înainte de utilizare. Acest truc poate fi de ajutor în bucătărie și poate face diferența între un aliment bine prăjit și unul căruia îi lipsește savoarea.

Când gătești cartofi, carne cu multă apă sau ouă ochiuri, este posibil ca uleiul să sară din tigaie și să te ardă sau să murdărească totul împrejur. Motivul este conținutul de apă din alimente. Cu cât uleiul este mai încins, cu atât va fi mai probabil să sară atunci când pui alimentele în tigaie.

Există o metodă simplă prin care poți evita această problemă, utilizând un ingredient obișnuit în bucătărie. Sarea are proprietatea de a absorbi apa, astfel că adăugând sare în sticla de ulei sau direct în tigaie, în timp ce gătești cartofi, carne sau ouă, aceasta va absorbi excesul de apă din alimente și uleiul nu va mai sări, și nu va mai murdări aragazul și suprafața de gătit.

Greșeala pe care o fac mai toate gospodinele. Evită să mai lași tigăile în cuptor!

Citeste si ...