google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Cum mai arată și ce mai face Nicoleta Luciu. La 43 de ani, diva se poate lăuda cu o siluetă de invidiat

Artista care a făcut parte din formația Laguna și-a aniversat ziua de naștere pe 12 septembrie, ocazie cu care le-a arătat tuturor silueta pe care o are în prezent. Cântăreața se menține într-o formă extraordinară, scrie Tabu.ro.

Imagine

„La mulți ani fericiți, sora mea! Să fii sănătoasă, iubită și fericită! Te iubesc”, este mesajul pe care Nicoleta Luciu l-a primit de la sora ei mai mică pe rețelele de socializare. Iuliana Luciu a postat și o fotografie în acest sens.

Imagine

Bruneta s-a fotografiat pe scări, cu un aranjament floral în mâna stângă. Îmbrăcată cu o pereche de blugi și cu o bluză cu umerii lăsați, fosta prezentatoare de televizune a afișat un zâmbet larg. Ea le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea în această zi specială.

Imagine

Nicoleta Luciu are un stil de viață sănătos, iar urmă cu mai mulți ani a renunțat la carne și la produsele lactate. Spune că mănâncă foarte puțin, reușind să slăbească 30 de kilograme în doar șase săptămâni. În toată această perioadă a băut numai ceai, compot și supă de pui.

Ce poți să faci când pantalonii sunt prea strâmți în talie? Iată trucul rapid și ușor să-i lărgești!

Citeste si ...