google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Clarvăzătoarea care a prezis moartea lui Prigojin are vești proaste și pentru Putin

Vrăjitoarea ucraineană Maria Tikhaya, cea care a prezis moartea liderului Wagner, Evgheni Prigojin, în ianuarie 2023, precizând chiar că va exista o ”situație legată de aer”, a vorbit recent și despre sfârșitul lui Putin.

 

Aceasta susține că președintelui Rusiei i se va trage sfârșitul din cauza unei boli de spate sau a vaselor de sânge. Iar acest lucru va veni ca urmare a suprasolicitării nervoase și a unei femei. „Va fi o situație legată de sănătate, de exacerbare. Cartea de munte cade. O asociez cu spatele lui, cu vasele lui. Mai mult, uite (arată spre cartea „Împărăteasa” – n.red.), – din cauza femeii”, a spus vrăjitoarea.

 

În toamna anului trecut și astrologul Roman Zavidovsky a declarat că este posibilă o lovitură de stat în Rusia foarte mare și că există oameni aproape de Putin care „vor să-l îndepărteze”.

 

La rândul său, una dintre cele mai puternice femei ale lumii, celebra clarvăzătoare Baba Vanga a prezis că în 2024 Putin și Trump sunt gata să iasă din scenă. Potrivit celor care “traduc” spusele bulgăroaicei, pentru a le adapta vremurilor, liderul rus va fi asasinat de unul dintre compatrioții săi.

Citeste si ...