google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Ce urmărește George Simion în scandalul de la Taverna Racilor. Miza AUR în eforturile de a-l apăra pe Pescobar

Baronul „scoicilor” este interesat chiar să candideze, iar susținerea din partea AUR nu surprinde deloc pe ce liste urma să ajungă Pescobar. 

ANPC a lansat o serie de controale la punctele de lucru ale lanțului de restaurante ”Taverna Racilor”, iar în urma controalelor efectuate, au fost închise toate locațiile deținute de Paul Niculau.

La auzul acestei vești, George Simion, președintele AUR, a mers la celebra locație ”Taverna Racilor – Herăstrău” și a declanșat un război împotriva lui Horia Constantinescu, șeful ANPC.

Președintele AUR a descins la ANPC să ceară explicații de ce șeful inspectorilor sanitari îl vânează atât de mult pe „Baronul Scoicilor”.

În cadrul întrevederii, Simion l-a acuzat pe șeful ANPC că închide firmele românești și nu ia măsuri împotriva celor străine..

Potrivit unor surse, Paul Nicolau, patronul restaurantelor de lux ar fi urmat să candideze în 2024. Nu este clar dacă pe listele AUR, însă George Simion a fost primul lider politic care a făcut scandal după ce ANPC a închis tavernele de fițe.

Chiar dacă taverna i-a fost închisă, Pescobar se laudă în continuare că aduce doradă de la Muntele Athos.

@tavernaracilortimisoara #pescobar #herastrau ♬ original sound – tavernaracilortimisoara

Pe rețelele de socializare, Pescobar este cunoscut drept cel mai „gagicar” antreprenor. Larisa lucrează pentru el de 8 ani.

Citeste si ...