google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Cadavrul unui bărbat, găsit în stare avansată de putrefacţie, într-o pădure din Vâlcea! Detaliul șocant descoperit de polițiști

”La data de 16 septembrie a.c., poliţiştii  au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, într-o pădure situată în extravilanul oraşului Călimăneşti, a fost găsită o persoană decedată. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că este vorba de un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi plecat de la domiciliu din data de 27 august, fără a reveni, fiind găsit decedat în pădure, în stare avansată de putrefacţie, făra a prezenta urme vizibile de violenţă”, a anunţat, duminică, IPJ Vâlcea.

Potrivit sursei citate, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

”În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. În această perioadă, de când persoana în cauză a fost dată dispărută, o echipă mixtă formată din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au desfăşurat activităţi specifice în vederea identificării acestuia”, a mai transmis Poliţia.

Salvamontiştii au precizat că trupul a fost găsit în masivul Căpăţânii, pereţii muntelui Basarab.

Citeste si ...