google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Bărbatul băut şi drogat, care a omorât o femeie la Popeşti Leordeni, ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Colonelul în rezervă Constantin Păun a fost de șef de cabinet al ministrului de Interne Gabriel Dejeu în perioada 1996-1999 și fost șef al BCCO București.

Constantin Păun se află în arest preventiv, în urma deciziei luată de magistrații de la Judecătoria Cornetu.

Reamintim că un șofer drogat de 59 de ani a ucis o femeie, la Popești Leordeni. Bărbatul consumase și alcool înainte de-a se urca la volan. Potrivit datelor, victima abia se vindecase de o boală gravă și își cumpărase un tort de ziua ei atunci când a fost spulberată de mașină.

Conform informațiilor oferite de autorități, șoferul a lovit cinci autoturisme parcate pe strada Unirii, iar în urma impactului două femei au fost rănite, una dintre ele neputând fi salvată din cauza rănilor grave suferite. 

„La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii, din localitatea Popești Leordeni, un autoturism a lovit o femeie și 5 autoturisme, parcate pe partea carosabilă.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a 2 victime, respectiv 2 femei, în vârstă 51 și 56 de ani.

Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unități spitalicești, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă ulterior, femeia, în vârstă de 56 de ani, a decedat.

Polițiștii au procedat la  testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive.

Șoferii prinși drogați sau beți la volan vor rămâne zece ani fără permis – Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Citeste si ...