google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

Avocatul patronilor stației GPL de la Crevedia i-a sfătuit să tacă. Iată de ce

Florin Cojocaru, fost polițist la Poliția Capitalei și avocat în prezent, este cunoscut pentru faptul că doar doi dintre clienții săi au fost condamnați cu executare în 14 ani de avocatură. De altfel, unul dintre foștii săi clienți este Elan Schwartzenberg, pentru care avocatul a reușit să anuleze în instanță arestarea în lipsă a acestuia, deși Schwartzenberg fugise din țară.

Florin Cojocaru, avocatul care începe să construiască apărarea firmei FLAGAS SRL, deținătoarea stației GPL din Crevedia unde a avut loc o explozie devastatoare, este cunoscut pentru apărarea unor nume controversate în trecut.

Avocatul s-a întâlnit și cu locuitorii afectați de explozia din Crevedia. După o discuție la primărie care a avut loc cu ușile închise, avocatul a solicitat lista persoanelor afectate, cu adrese și numere de telefon, pentru a le contacta individual.

Florin Cojocaru este avocatul care a apărat cetățenii israelieni angajați ai companiei Black Cube, acuzați de spionarea Laurei Codruța Kovesi în timpul mandatului său la conducerea DNA. Într-o intervenție ca avocat în cazul Black Cube, el a declarat că îi plac cazurile complexe și a subliniat că doar doi dintre numeroșii săi clienți au primit pedepse cu executare.

Avocatul Cojocaru a devenit cunoscut și pentru apărarea lui Elan Schwartzenberg, reușind să anuleze în instanță arestarea în lipsă a acestuia, deși acesta fugise din țară.

Potrivit Realitatea.net, avocatul Florin Cojocaru a apărat și alte nume notorii, printre care se numără omul de afaceri Gruia Stoica, fostul chestor Cătălin Ioniță într-un dosar de corupție, și Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor.

Citeste si ...