google-site-verification=HDsAXDjCT39w_Vvs8_eX-1608r331qSPVW67w8lEt_w

AUR dezminte că ar avea deja un candidat pentru prezidențiale. Informația cu privire la candidatura SIGURĂ a lui Dan Puric nu este adevărată

„Atenţia şi importanţa pe care presa o acordă candidatului AUR este una care ne onorează şi demonstrează forţa partidului. Însă, informaţia cu privire la candidatura sigură a domnului Dan Puric nu este adevărată”, a precizat formaţiunea politică, pentru Agerpres.

Surpriză politică de proporții: Dan Puric a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale susținut de AUR

Potrivit AUR, Dan Puric şi alţi oameni apropiaţi de Alianţa pentru Unirea Românilor vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie.

„Atât domnul Puric, cât şi alţi oameni apropiaţi de AUR vor fi testaţi într-o cursă internă a partidului, care se va desfăşura în perioada 16 februarie – 16 iunie. După acea dată veţi afla candidatul AUR pentru prezidenţiale, prin votul românilor care vor vota candidatul AUR”, a informat formaţiunea politică.

Reacția a venit după ce în spațiul public a apărut informația conform căreia Dan Puric ar fi anunțat la finalul unui spectacol de duminică, din București, că este candidatul susținut de AUR la alegerile prezidențiale. Informația a fost rostogolită inclusiv de Cristian Tudor Popescu.

Citeste si ...